Trónok Harca (2011) társasjáték 14 15

A Game of Thrones - The Board Game
Játékidő: 180 perc · Játékosok száma: 3–6

A király halott. A hét királyság háborúban áll. A George R. R. Martin népszerű regényciklusának (A tűz és jég dala) világában játszódó társasjátékban, melynek immáron második kiadása látott napvilágot, hat nemes ház egyikeként szállhatunk versenybe a Vastrónért.
A trónok harca stratégiai… [tovább]

Képek 6

Hirdetés
Trónok Harca (2011)

Más készítők
Christian T. Petersen

Kedvencelte 5

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

Everrie 
Trónok Harca (2011)

Trónok Harca (2011) társasjáték

Legjobb társaságjáték a világon! Rengeteg a szabály, szóval idő kell, mire megtanulja az ember. Körülbelül a harmadik alkalomra már nagyjából berögzülnek a dolgok. Nagyon izgalmas játék, és sokat számít, hogy kivel milyen viszonyban vagytok a jelenlevők közül. Úgy játsszatok, hogy a játékidő végére már lehet nem lesztek jóban páran. :D

„Ha a hatalmasok játszmáját játszod, győzöl vagy meghalsz. Nincs középút.”

spoiler

Morn 
Trónok Harca (2011)

Trónok Harca (2011) társasjáték

Sajnos még csak egy-kétszer volt alkalmam játszani vele, de imádtam! Jól összerakott kis játék, bár talán kicsit sok mindenre kell figyelni.
Játékok tesztelése során a hangulat engem gyakran befolyásol, sok mindent azért is szeretek, mert hát na, volt egy olyan játékélmény, ami nagyon meghatározó volt. Ennek kapcsán az, amikor szaktársammal összefogtunk sutyiban, „az asztal alatt” a többiek ellen (természetesen a szabályzat ilyet nem enged), hogy aztán csúfos vereséget szenvedjünk. :D Már csak ez is hatalmas pont neki.
Azt amúgy sajnálattal láttam, hogy az újabb, legalábbis a magyar kiadásokban a fa alkatrészeket műanyagokra cserélték. Csak én nem szeretem ezt a módit? =/

4 hozzászólás
Morpheus 
Trónok Harca (2011)

Trónok Harca (2011) társasjáték

Alapvetően tetszett, már egy ideje szerettem volna kipróbálni. Ahhoz képest, hogy először játszottam, és hárman is ellenem játszottak (mindenki), egészen jól ment. Attól függetlenül, hogy én harcoltam a legtöbbet, nem szeretem az olyan játékokat, amelyekben harcolni kell.

lilla_csanyi 
Trónok Harca (2011)

Trónok Harca (2011) társasjáték

Figyelem! Az a játék nagyon tökéletesen adja vissza a Trónok harca életérzést. Szövetségeket kell kötni, taktikázni, intrikázni, és bizony, időnként elárulni a másikat.
Bevallom őszintén, engem összetört teljesen lelkileg, úgyhogy inkább visszavonultam Falloutozni. XD

Fekete_Nell 
Trónok Harca (2011)

Trónok Harca (2011) társasjáték

Őszintén szólva csak kibiceltem a férjem mellett. Mérhetetlen módon nem nekem való, ahogy a könyv sem. Nem szeretem a stratégiai játékokat, azt meg pláne nem, ami az eredeti könyv szellemisége. Érdekes apróság, hogy a társaság, akikkel játszottunk, abszolút nem követte a könyv stílusát és pl nagyon komolyan vették a szövetséget és tényleg egymást segítve játszottak. Én meg büszke vagyok a barátaimra amiért ilyenek! ;)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján