Unmatched: Árny & Köd (2020)

társasjáték 9+ 5
Unmatched: Cobble & Fog
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

Hogyan teljesítenének a viktoriánus korabeli Anglia híres karakterei a csatatéren? Csak egy módon derítheted ki: induljon az összecsapás! Az Unmatched egy fordulatos taktikai párbaj, ahol a játékosok ismert karakterek bőrébe bújva küzdhetnek meg egymással. Az egyes készletek karakterei szabadon… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 5

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Unmatched: Árny & Köd (2020)

Unmatched: Árny & Köd (2020) társasjáték

A Piroska és Beowulf mellett ez talán az egyik legjobb kiadás. Itt kiegyenlítettebbnek éreztem a párost szintúgy, mint a többiben. Az első felvonásban aránytalanabbnak tűntek a képességek.
Sherlock voltam a Láthatatlan emberrel szemben. Mind a kettő erős volt, szoros küzdelemben nyertem. Nagyon kíváncsi vagyok a többi karakterre is benne.
Izgis! Tetszik ez a sötétebb világ, tónus.

raniaki 
Unmatched: Árny & Köd (2020)

Unmatched: Árny & Köd (2020) társasjáték

Szerintem ez a játék unalmas. A Láthatatlan emberrel és Drakulával is játszottam, elég limitált, hogy mit tud az ember egy karakterrel kezdeni, nem nagyon lehet többféle taktikát játszani velük, és egy idő után kergetjük egymást a táblán és nem történik semmi. Akikkel játszottam, nekik bejött, szóval ez valószínűleg az én személyes ízlésemen csúszott el.

desertangelable 
Unmatched: Árny & Köd (2020)

Unmatched: Árny & Köd (2020) társasjáték

Számomra nem volt kérdés, hogy az első felvonás után ezt a kiegészítőt is be fogom szerezni, mert valahogy ezt a játékot nem lehet megunni, így meg, hogy folyamatosan bővül a karakterkészlet egyenesen lehetetlen.
Borzasztóan fontosnak tartom, hogy minden kiegészítő vagy a sorozat újabb eleme, úgy jelenik meg, hogy önmagában is megállja a helyét és nem szükséges hozzá az első játék. Mindamellett szabadon kombinálható a korábbiakkal, illetve az előzőekhez képest mégis érzékelhető egyfajta nehezítés vagy fejlődés. Az Árny és ködhöz tartozó táblák, már egy fokkal komolyabbak, mint az első felvonáshoz tartozóak, mert ugrálni is lehet 2 mező között, és egyesek szerint a karakterek is összetettebbek, de ez koránt sem jelenti azt, hogy az első felvonás harcosai ne tudnák megverni őket. :)


Hasonló játékok címkék alapján