Unmatched: Árny & Köd (2020)

társasjáték 1

Hogyan teljesítenének a viktoriánus korabeli Anglia híres karakterei a csatatéren? Csak egy módon derítheted ki: induljon az összecsapás! Az Unmatched egy fordulatos taktikai párbaj, ahol a játékosok ismert karakterek bőrébe bújva küzdhetnek meg egymással. Az egyes készletek karakterei szabadon… [tovább]


Kiemelt értékelések

desertangelable 
Unmatched: Árny & Köd (2020)

Unmatched: Árny & Köd (2020) társasjáték

Számomra nem volt kérdés, hogy az első felvonás után ezt a kiegészítőt is be fogom szerezni, mert valahogy ezt a játékot nem lehet megunni, így meg, hogy folyamatosan bővül a karakterkészlet egyenesen lehetetlen.
Borzasztóan fontosnak tartom, hogy minden kiegészítő vagy a sorozat újabb eleme, úgy jelenik meg, hogy önmagában is megállja a helyét és nem szükséges hozzá az első játék. Mindamellett szabadon kombinálható a korábbiakkal, illetve az előzőekhez képest mégis érzékelhető egyfajta nehezítés vagy fejlődés. Az Árny és ködhöz tartozó táblák, már egy fokkal komolyabbak, mint az első felvonáshoz tartozóak, mert ugrálni is lehet 2 mező között, és egyesek szerint a karakterek is összetettebbek, de ez koránt sem jelenti azt, hogy az első felvonás harcosai ne tudnák megverni őket. :)


Hasonló játékok címkék alapján