Homályrév (2017)

társasjáték 12 6
Gloomhaven
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 1–4

Kedvencelte 2

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

piciszusz 
Homályrév (2017)

Homályrév (2017) társasjáték

Gyerekek ez már másfél nap játék után nagy kedvenc lett. Brutál sok mindenre kell figyelni, de imádjuk!

Criala 
Homályrév (2017)

Homályrév (2017) társasjáték

Gloomhaven. Huhh. Ez a játék egy csoda! Fantasztikusan hozza a szerepjáték hangulatát, legyen az akár PC-s, vagy asztali. Szivet melengetően idézi fel bennem a régi M.A.G.U.S-os éveimet – itt legalább nem esnek nekem kalandor társaim, ha teszek, vagy mondok valami nagyon nem oda illőt xD –, de annál kegyetlenebbül ránt vissza a valóságba, amikor szembekerülök a rémségekkel :D
Rendesen megdolgoztatja az agytekervényeket, hogy mégis melyik lapunkat mikor használjuk fel, hogy ne csak élve távozzunk az adott helyszínről, DE teljesítsük a feladatot és lehetőleg gyűjtsünk némi aprót is, hiszen a felszerelés vásárlás fontos tényező!
Jó, hogy tarthatunk hosszú pihenőt a lapjaink és némi élet visszaszerzésére, de nem jó, ha pont ellenfél közelében tesszük ezt, hiszen attól, hogy mi kimaradunk egy körből, addig az igen nagyot tud rajtunk csapni :DD

Miután kétszer átolvastam és kijegyzeteltem(!!!! xDDD) a szabálykönyvet, nagy levegővel, egyedül vetettem bele magam egy teszt körbe. A kalandor és a mágiaszővő ereszkedett le a Fekete Sírdomb termeibe. Meghaltak. Gyorsan. :D Következő alkalommal már ketten próbálkoztunk, a társam elmetolvaj volt, én pedig kalandor. Meghaltunk. Gyorsan… xD Szerencsére még ezt is csak tesztnek szántuk.
Átértékeltük a karaktereket, a lapjainkat, a ránk váró borzalmakat és immár élesben vágtunk neki a behemóttal és az elengedhetetlen kalandorral a részemről :D Meglepően ügyesen és gyorsan – mihez képest? :D – kaszaboltuk a banditákat és a csontikat. Ez a felállás működött nekünk.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján