Tiny Towns (2019)

társasjáték 7
Játékidő: 50 perc · Játékosok száma: 1–6

A Tiny Towns társasjátékban te vagy a polgármestere egy városkának, amiben a kis erdei állatkák egy ragadozóktól eldugott civilizációt hoztak létre. Ez az újonnan belakott terület kicsi, az erőforrásai korlátosak, így hát megbecsülsz mindent, amit találsz. Okosan tervezd és építsd fel virágzó… [tovább]

Képek 5

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Tiny Towns (2019)

Tiny Towns (2019) társasjáték

Tetszenek a tetris alapú játékok. Gyors a játékmenet, sok kártya van minden épület típushoz, szóval már csak emiatt is nagy az újrajátszhatósága. Meg hát ki hogy gyűjt, milyen színt kér, hányan vagytok… Mind-mind változtat a játékmeneten.
Hatan viszont nem játszanám, mert úgy kicsi a ráhatásom a saját játékomra, most is ezt szívtam meg, nekem rosszul jött ki. Kicsit lehet gonoszkodni is a másikkal.
Nagyon jól is néz ki, minőségi minden eleme. Nekem plusz pont, hogy egyedül is játszható. :)

Friss:
Többedszer játszva már azt látom, hogy túl gyors, nem tudok kicsit sem elmélyedni. A fillernél is gyorsabb. Valahogy nem fog meg annyira már. Sajnálom, hogy ezt érzem. :/

Solo:
Az tetszett eddig a legjobban. Mivel három nyersanyag közül választhatok, nagyobb a ráhatásom a játékra, taktikusabb kicsivel. De így is olyan hamar vége.

Bet 
Tiny Towns (2019)

Tiny Towns (2019) társasjáték

Nekem kedvenc, mert több érzékszervet kényeztet. Szemet kápráztatóan színes, a kis fa épületecskéket pedig jó érzés pakolgatni. Van bőven kihívás kártya, amiknek a különböző kombináció mindig más feladatot raknak elénk.


Hasonló játékok címkék alapján