Demon’s Souls (2020)

videójáték 18 1
Demon's Souls Remake

A Demon’s Souls Boletaria királyságában játszódik, amelyet felemésztett a sötétség. A játék főhőseként az a feladatod, hogy legyőzd az elbukott Allant királyt, és a királyságot uralma alatt tartó Old One-t. Ehhez meg kell küzdened a démonok véget nem érő hordáival, minden idők egyik… [tovább]

Videók

angol · magyar

Képek 15

Hirdetés

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

and_rea 
Demon’s Souls (2020)

Demon’s Souls (2020) videójáték

Imádtam. Ezt a részt is. Felújítva.
Mind3 Dark Souls, Bloodborne, Sekiro után a felújított Démon lelkek is kivégezve.. Az összes démon! :)
Nem is tudom mit lehet írni.. Végig kell játszani.

Csak néhány gondolat:

Nehéznek nem volt nehéz. Ami szerencsés, mert a boss-ok tényleg messze vannak a mentési ponttól, és az új mentési pont majd ott lesz a boss helyszínen.. A térkép nem annyira csalafinta és rejtélyes és tele short cut-okkal, mint a Dark soulsok, meg Bloodborne-k.. csak pár kinyitható rövidítés volt. Ebben annak is szerepe van, hogy eleve az 5 helyszín teljesen elkülönítve érhető el, mintha nem is lenne közük egymáshoz.
De vajon mi van a 6. archstone mögött? :)

Szerettem a Nexus-ban lenni, olyan nyugis, és itt találkozni és beszélgetni a sok sok NPC-el, akikkel találkoztunk, megmentettünk.. Viszont spoiler.

Ez a world tendency dolog kiakasztó. Ha minden titkos bigyót meg akarnánk fejteni, akkor nem mindegy, hogy bizonyos helyeket pure white vagy pure black tendencynél látogatunk meg. Bizonyos helyek nem érhetők el, bizonyos emberek nem találhatók, ha nem a megfelelő időben megyünk.. Ez azért eléggé piszok nehéz.

Uhh, nagyon tetszik az a titkos új ajtó rejtély, amit a Bluepoint rakott bele a remastered változatba! És micsoda keresés volt, mire a Fractured world-ben talált 30 ceramic coin-t Sparkly egy rusty key-re cserélt, ami voilá! kinyitotta azt a bizonyos ajtót! És ami az ajtón túl található, az egy spoiler !

Mégegy kedves érdekesség: a Cat ring! Az eredeti Demon souls-ban amikor felveszed a gyűrűt, egy vicces igazi macska képe jelenik meg a ui-on, valszeg placeholder, de ott maradt. A remastered verzióban javítva, egy megfelelő ui elem található a gyűrűnél. Viszont, a credits-ben egy fára kitűzve az eredeti macska képe felfedezhető, mint egy elveszett macska szórólap.. :)

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján