The Mind (2018)

társasjáték 8 48
Érezz rá!
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–6

A The Mind nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója! A feladatot együtt kell megoldanotok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással – semmilyen módon. Lehetetlennek tűnik? Nem az! Hangolódjatok egymásra, használjátok a megérzéseiteket, és ha sikerül az összes szintet… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Magyar

Képek 2

Hirdetés
The Mind (2018)

Tervező
Wolfgang Warsch

Illusztrátor
Oliver Freudenreich

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 11

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

Corpse_Demon 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Olvastam, hogy ez mennyire megosztó játék, van aki szereti, van aki nem. Én az utóbbiak táborát erősítem. Látom mások miért szeretik, de nekem nem jött át a dolog. Alapból nem hiszek a spirituális dolgokban, úgyhogy én ezt az érezzünk rá egymásra dolgot nem tudom hova tenni. Kifejezetten nehéz egy kis kártyajátékhoz képest. Háziszabályozva, amikor kis csalást megengedünk magunknak akkor szórakoztató, de így meg a játék értelmét veszítjük el.
Összességében magamnak nem venném meg, viszont ha vendégségben valaki ezzel szeretne játszani, szívesen csatlakoznék. Másoknak ajánlom kipróbálásra, mert igazán olcsó játék,aztán úgyis próbálva derül ki, hogy tetszik-e vagy sem.

1 hozzászólás
ncsn87 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Spirituális embernek tartom magamat, de nem tudtam elképzelni, hogy a Mind mit tudhat. Hááát… WOW! Áll leesés… 11-es szintig jutottunk a férjemmel, amit nem hittem volna, persze voltak hibák. Nagyon durva, amikor tudom, hogy a másiknál egy 14-es kártya van, szinte láttam magamelőtt. De rengeteg ilyen megdöbbenés volt. Tényleg úgy néztünk folyton egymásra, mint a western filmekben a párbajozók. :D De hogy a 100-as kártya hatszor kiosztásra került és ebből négyszer nálam landolt. :D Jókat nevettünk közben. Fantasztikus élmény. ♥ Ne hagyjátok ki!

2 hozzászólás
Vanessa_Ternyik 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Most próbáltuk ki először a barátnőmmel. Level 7-ig jutottunk elsőre, ahol már annyira megterhelő volt ez a koncentráció, hogy többet is rontottunk. Nagyon érdekes játék. Utána kicsit fura érzés volt bennünk mintha lefáradtunk volna. Máskor ha elővesszük ez lesz a záró játék, mert ezután kellett kis idő mire újra be tudtunk lendülni. Könnyűnek nem lehet nevezni, hisz minden döntésnek tétje van. Igaz nem mondom, hogy csendben voltunk néha vicceskedni próbáltunk, hogy szerintem menned kellene vagy én nem merek rakni. De így is nagyon nehéz volt . És nagyon jó is. Meg kicsit szürreális. És a poén, hogy rengeteg lapunk volt pont egymás mellett és nagyon büszke voltam, hogy ráéreztünk mikor melyikünknek kell előbb tenni.

Morpheus 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Játszottunk néhány partit, de a hatodik szinten elbuktunk, pedig már egész jól kezdtünk ráérezni olyankor is, amikor szinte nem is volt különbség a kezünkben lévő lapok között. Inkább az volt a gond, ha valamelyikünk elsiette a lerakást, vagy épp túl sokáig tétovázott. A nindzsa csillag alkalmazása épp a megfelelő időben kulcsfontosságú lehet. Mondhatjuk, hogy ez egy partijáték – amiket általában ki nem állok – ez mégis egy üdítő színfolt.

Morn 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Csak négyen voltunk, de jó kis csapat volt! Ez pedig elég erősen meghatározza, hogy ki hogyan áll hozzá a játékhoz. Nekem abszolút pozitív volt a tapasztalatom, így nagyon élveztem – igaz, ez tipikusan olyan játék, amit lehetetlen csalás nélkül játszani. Legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy különben hogy lehetne játszani. Kódokat mondtunk, zizegtünk, no meg persze figyelni is kellett egymásra, hogy ki mikor dobhatja be a maga kártyáját. Persze így is vesztettünk életet, és az utolsó kört (végigvittük a 12-ig, szóval lényegében nem csalva, mert a játékszabály 4 főre 8 kört ír) már csalva vittük végig, mert előtte elfogyott az utolsó életünk.
Jóféle, én élveztem.

Röfipingvin 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Nem azt mondom, hogy életem játéka, de eddig ketten próbálva jó élmény. Az érzés, amikor jól raksz, amikor “tudod”, hogy te jössz, vagy hogy megjelenik előtted a másik lapja! Kétszer is volt ilyen! Vaaa..
Ki kell próbálnom többemberes verzióban, de ez a játék ilyen rövid idő után is azt mondatja velem, hogy tud valamit.

amnézia 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Tartottam tőle, de jó kis játék volt. Bejött ez a spekuláció. Fel tud dobni egy italozós estét a társaságban.

Willow 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Sose tudom eldönteni, hogy az könyebb ha több lap van vagy az ha kevesebb. :D Sokat számít hogy kivel játszik az ember, én a családommal játszottam és az utolsó szintig sikerült eljutnunk, igaz, mi nem teljesen a szabály szerint játszottunk. Ha elrontottuk csak újraosztottuk a lapokat attól a szinttől ahol tartottunk és addig próbaltuk amíg nem sikerül. :D Én nagyon szeretem, első játék után kedvenceim közé került.

RavEna 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Sokat hallottam már erről a játékról. Tudtam, hogy megosztóak a vélemények róla, de gondoltam kipróbáljuk. És Woooow!! Fantasztikus! A 9. szintig jutottunk a párommal. De nagyon izgalmas volt. Volt, hogy remegve raktuk le a lapokat. :D De mikor három kupacra osztod a paklit, s mindet mindegyikkel összekevered, s mégis egymás utáni számokat raktok le, plusz látod magad előtt a számot amit a másik le fog rakni, az kicsit para. :D De imádjuk nagyon!!!! :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

A nyugalom tengere (2020) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján