The Mind (2018)

társasjáték 8 27
Érezz rá!
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–6

A The Mind nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója! A feladatot együtt kell megoldanotok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással – semmilyen módon. Lehetetlennek tűnik? Nem az! Hangolódjatok egymásra, használjátok a megérzéseiteket, és ha sikerül az összes szintet… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Magyar
Hirdetés
The Mind (2018)

Tervező
Wolfgang Warsch

Illusztrátor
Oliver Freudenreich

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 5

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Morpheus 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Játszottunk néhány partit, de a hatodik szinten elbuktunk, pedig már egész jól kezdtünk ráérezni olyankor is, amikor szinte nem is volt különbség a kezünkben lévő lapok között. Inkább az volt a gond, ha valamelyikünk elsiette a lerakást, vagy épp túl sokáig tétovázott. A nindzsa csillag alkalmazása épp a megfelelő időben kulcsfontosságú lehet. Mondhatjuk, hogy ez egy partijáték – amiket általában ki nem állok – ez mégis egy üdítő színfolt.

ncsn87 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Spirituális embernek tartom magamat, de nem tudtam elképzelni, hogy a Mind mit tudhat. Hááát… WOW! Áll leesés… 11-es szintig jutottunk a férjemmel, amit nem hittem volna, persze voltak hibák. Nagyon durva, amikor tudom, hogy a másiknál egy 14-es kártya van, szinte láttam magamelőtt. De rengeteg ilyen megdöbbenés volt. Tényleg úgy néztünk folyton egymásra, mint a western filmekben a párbajozók. :D De hogy a 100-as kártya hatszor kiosztásra került és ebből négyszer nálam landolt. :D Jókat nevettünk közben. Fantasztikus élmény. ♥ Ne hagyjátok ki!

2 hozzászólás
Morn 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Csak négyen voltunk, de jó kis csapat volt! Ez pedig elég erősen meghatározza, hogy ki hogyan áll hozzá a játékhoz. Nekem abszolút pozitív volt a tapasztalatom, így nagyon élveztem – igaz, ez tipikusan olyan játék, amit lehetetlen csalás nélkül játszani. Legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy különben hogy lehetne játszani. Kódokat mondtunk, zizegtünk, no meg persze figyelni is kellett egymásra, hogy ki mikor dobhatja be a maga kártyáját. Persze így is vesztettünk életet, és az utolsó kört (végigvittük a 12-ig, szóval lényegében nem csalva, mert a játékszabály 4 főre 8 kört ír) már csalva vittük végig, mert előtte elfogyott az utolsó életünk.
Jóféle, én élveztem.

RavEna 
The Mind (2018)

The Mind (2018) társasjáték

Sokat hallottam már erről a játékról. Tudtam, hogy megosztóak a vélemények róla, de gondoltam kipróbáljuk. És Woooow!! Fantasztikus! A 9. szintig jutottunk a párommal. De nagyon izgalmas volt. Volt, hogy remegve raktuk le a lapokat. :D De mikor három kupacra osztod a paklit, s mindet mindegyikkel összekevered, s mégis egymás utáni számokat raktok le, plusz látod magad előtt a számot amit a másik le fog rakni, az kicsit para. :D De imádjuk nagyon!!!! :)


Hasonló játékok címkék alapján