Szkítia fosztogatói (2020)

társasjáték 12 4
Raiders of Scythia
Játékidő: 80 perc · Játékosok száma: 1–4

A magyarok nyilaitól ments meg, uram minket! Különleges keveréke ez az ameri és euró stílusú játékoknak. Dobj a megfelelő kockákkal és bízz a szerencsédben, tedd próbára stratégiádat és vezess sikeres portyát a Szkítia fosztogatóiban! A te hordád lesz a legerősebb? Lóra, szkíták!

Videók

angol
Magyar
Magyar

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Szkítia fosztogatói (2020)

Szkítia fosztogatói (2020) társasjáték

Imádtam! Bár a grafika hagy némi kívánnivalót a számomra, de a többi része megvett kilóra.
Okos a mechanika, leteszel egy munkást, megcsinálod az akciót, visszaveszel egy munkát és ott is megcsinálod az akciót. Nem tűnik bonyolultnak elsőre, de aztán rájössz, hogy mennyi mindenre kell figyelni közben. Tud pörögni, ha már belerázódtatok. Tényleg átjön a tematika, a fosztogatás. És hogy kocka is van és sebesülés… Szóval zseni.
A kártyák grafikája nagyjából még tetszene is (modernebb kori honfoglalók :D), de a tábla… Néhol átláthatatlan a jelölés. Nagyon egysíkúak a színek, egybefolynak.
Az egyszemélyes mód is nagyon érdekel.
Nekem megvevős.

Egyszemélyes módja:
Ki tudtam végre próbálni ezt is. Mit ne mondjak, ebben sem csalódtam. Bár csak a könnyű ellenfél ellen játszottam, így is izgi volt. *.* Szegény kereskedőnek semmi ereje, csak a lovaiban bízhat. :D
Jó a játék kémiája itt is. Kb. tudsz azzal számolni, mennyi időd van bizonyos lépésekre, mire az ellenfél lefoszt valamit vagy küldetést happol el. Persze nehezebb módban ez szűkebb, még jobban meg kell gondolni minden lépést.
Az ellenfelet könnyű kezelni, csak felfordítod a kártyáját és megnézed, mit tud azokból teljesíteni és kész. Nem kell nagyon adminisztrálni, gördülékeny.
Mindegyik ellenfelet végig fogom fróbálni. Most tanulás fázisnak jó volt így.


Hasonló játékok címkék alapján