Scythe (Scythe 1) (2016) társasjáték 14 14

Játékidő: 115 perc · Játékosok száma: 1–5

Az első világégés után járunk, ám a társas innentől egy alternatív valóságot mesél el nekünk. Ez az idő a mezőgazdaság, a háború, a fogaskerekek, az innováció, a szerelem és a bátorság korszaka. A játékosoknak különböző területek elfoglalásával és azoknak megtartásával kell előrébb jutniuk, hol… [tovább]

Képek 10

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Dubovszki_Martin 
Scythe (2016)

Scythe (2016) társasjáték

Egy 4X eurogame, látványos figurákkal, skálázható szóló móddal, szolid kétórás játékidővel és minőségi komponensekkel? Engem meggyőzött.

Rendbonto 
Scythe (2016)

Scythe (2016) társasjáték

Nagyon szépen kivitelezett, hangulatos játék, ami a szabályában is rendesen össze van rakva. Lekötött minket, unatkozni nem unatkoztam közben, a „találkozások” különösen tetszettek. Mindenképpen 3-4 játékossal érdemes kipróbálni, úgy már van benne kihívás. viszont az árát kicsit drágállom.

Diosz 
Scythe (2016)

Scythe (2016) társasjáték

Nem először játszottunk vele, nagyon szeretjük. Három játékos esetén a piros karakter túl nagy előnyt jelent, megbeszéltük hogy legközelebb ha hárman játszunk, akkor nem tesszük be. A kiegészítő karakterek is érdekesek. Nekem olykor nehéz átlátni, mit is kéne lépni, de ettől függetlenül nagyon szeretem.


Folytatása

Scythe – Hódítók a messzeségből (2016) társasjáték

Összehasonlítás

Scythe


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján