A nyugati királyság építőmesterei (2018)

társasjáték 12 5
Architects of the West Kingdom
Játékidő: 70 perc · Játékosok száma: 1–5

Először is, szerezd be az épületekhez szükséges nyersanyagokat!
Ezt akár a feketepiacról is megteheted, de sajnos jó megítélésed meg fogja sínyleni, ha így teszel! Ahogy egyre több munkást küldesz ugyan arra a helyszínre, egyre több nyersanyaghoz juthatsz – de ne ess túlzásba, mert azzal… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
A nyugati királyság építőmesterei (2018)

A nyugati királyság építőmesterei (2018) társasjáték

Nagyon okos játék, viszont nem nehéz. Az egész egy nagy körforgás, minden mindennel kapcsolódik. Nincsenek megszakítások, fázisok. Nagyon jó, hogy van interakció a játékosok között, nem csak a szokásos „elhappolom a jószágot” interakciónak mondott dolog. Nem, itt a bebörtönzés, fogva tartás sokat számít. Az erényszinten való liftezés csodálatos megoldás. Kell egy pár kör, mire az ember megtanulja az ikonográfiát, de ha már megvan, a játék mindent világosan kommunikál.
Egyszemélyes módban is nagyon izgalmas, egy igazi szívatógép az ellenfél.
Szeretem, ajánlom.

ncsn87 
A nyugati királyság építőmesterei (2018)

A nyugati királyság építőmesterei (2018) társasjáték

Nagyon realisztikus a mai világra, társadalomra rávetítve. Nehezen indult a kapcsolatom vele, kellett egy kis idő, mire átláttam a rendszerét, a körforgását és onnantól megfogott. Szerintem nem zavaró a konfrontáció benne, az adja meg a mozgatórugóját. Több kör kell vele, mire az ember ráérez, én legalábbis így voltam vele, pedig nem vagyok kezdő.
Így is szívesen ajánlom. :)

Egyszemélyes:
Nagyon tetszett így is. Éreztem, hogy mit mennyire kéne csinálnom. Volt, hogy nagyon keresztbe tett nekem Konrád, de volt, hogy pont beelőztem. :D Kiegyensúlyozottnak éreztem a dolgokat. Izgalmas volt végig. Többször le fogok ülni vele így is játszani. :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján