Sárkánypalota (2017)

társasjáték 7

A Sárkánypalota —a birodalom legősibb és legfontosabb hatalmi központja— hanyatlik. Ereje és befolyása évtizedek óta csökkenőben, de most, hogy a Bölcs Sárkány támogatását is elveszítette, az emberek elvándorolnak, új otthont keresve, ahol biztonságban és gazdagságban élhetnek. És Ti, a környező… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 1

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Sárkánypalota (2017)

Sárkánypalota (2017) társasjáték

Szemet gyönyörködtető stratégiai játék. Mahjong ihletésű és szerintem nagyon jól sikerült ezt újragondolniuk a készítőknek. Nem olcsó, de van benne tartalom bőven, amit a pénzünkért kapunk. Egy pici bibi van vele, hogy nehéz megforgatni az elemeket a saját táblánkon, főleg, ha már körbe van az építve. Nem csak nagyobb kezű férfiaknak, hanem mindenkinek gondot okoz. Egyébként jó játék, mindenképp próbáljátok ki. ;)

Morn 
Sárkánypalota (2017)

Sárkánypalota (2017) társasjáték

Gyönyörű, absztrakt játék. Ez sem egy túl gondolt stratégiai játék, de mégis izgalmas, szórakoztató. Jó volt vele játszani, tetszett. Csak kéne még néhány kör, hogy teljesebb képet alkothassak róla.

Morpheus 
Sárkánypalota (2017)

Sárkánypalota (2017) társasjáték

Különleges a mahjong kövek miatt, de körülbelül itt véget is ér, ami miatt érdemes vele játszani. A BGA-n játszva viszont egy csillaggal feljebb javítottam az értékelését.


Hasonló játékok címkék alapján