Patchwork (2014)

társasjáték 18
Játékosok száma: 2

A Patchwork a kézimunka egyik formája, mely összevarrt szövetdarabokból hoz létre egy nagyobb mintát. Régen ez volt a módja, hogy a megmaradt ruhadarabokból használható ruhákat és takarókat gyártsanak. Ma a patchwork egy művészeti irányzat, melynél a tervezők értékes szöveteket felhasználva… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 5

Hirdetés
Patchwork (2014)

Tervező
Uwe Rosenberg

Illusztrátor
Klemens Franz

Kedvencelte 7

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Patchwork (2014)

Patchwork (2014) társasjáték

Nagyon szuper, okos és szép játék. Izgultam, mert mindenki azt mondta, nehéz jól játszani. Valahogy ráéreztem, de lehet másodszor csúnyán elbuknám. Gyorsan lemegy egy parti, fáradt estéken is elővenném. Tökéletes két fős játék.

Dexter79 
Patchwork (2014)

Patchwork (2014) társasjáték

Egy szuper kétszemélyes játék, amit a nem túl színvonalas doboza miatt nem próbáltam ki eddig. Viszont a tartalma annál érdekesebb. Nagyon szépek a kis takaró darabkák, hogy mindegyiken egyedi motívumok vannak. Nagyon jól ki van találva, nem egyszerű, de szerethető. Igazi sikerélmény, ha a végén marad az embernek gombja az elszámolás után.
Kíváncsi lennék, hogy van-e olyan, aki az egész tábláját le tudja fedni. :)

Criala 
Patchwork (2014)

Patchwork (2014) társasjáték

Biztosra vettem, hogy ez a játék nem fog tetszeni – folt varrásos takaró elemeket kell ide-oda pakolgatni, ugyan már! Aztán elkezdtünk vele játszani. És most a kívánság listámon figyel. Már a második lépés után fel is írtam gondolatban. xD
Ez egy könnyed, gondolkozós játék, tetris elemekkel és gombocska fizető eszközökkel. Szép és okos, és kimondottan két személyes, amit amúgy is nagyon szeretek. Olyan érzés volt vele játszani, mintha sakkoztunk volna, de mégsem annyira bonyolultan fejtörős. Kellemesen el lehet benne mélyedni. :)

Brigi007 
Patchwork (2014)

Patchwork (2014) társasjáték

Ha nagyon őszinte akarok lenni, azt kell mondanom, hogy nagyon sokáig azt gondoltam erről a játékról, hogy rendkívül gagyi a témája, így nem is igazán érdekelt, és el sem tudtam képzelni, @Lanatie mit kedvel ebben annyira. Aztán költsön adta és rájöttem, hogy ez nem más, mint egy igazi taktikai csata. Második játékra egészen jól belejöttünk, és ha egyszer sok pénzünk lesz, még az is lehet, hogy megvesszük magunknak itthonra. Ohje!


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Virágoskert (2016) társasjáték

3 szavazat · Összehasonlítás

2

Indián nyár (2017) társasjáték

2 szavazat · Összehasonlítás

1

Blueprints (2013) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján