Kodama (2016)

társasjáték 14 9
Kodama: The Tree Spirits
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–5

Kodama őrzők vagytok és fő feladatotok, hogy az erdőt rendben és biztonságban tartsátok. Három évszakon át kell ültetni fákat és vigyázni az állatokra ebben a csodaszép játékban. Minden évszak végén az egyik Kodama megjutalmazza azt a játékost, aki a legtöbbet tette hozzá a természet jólétéhez.… [tovább]

Videók

magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Bet 
Kodama (2016)

Kodama (2016) társasjáték

Nyugtató, idegrendszer-kisimító könnyed játékocska, cuki kodamákkal, gyönyörű kártyákkal. Egy fát növesztesz oly módon, hogy ágkártyákat rakosgatsz egy fatörzskártyához. Közben az erdő szellemei, a kodamák segítenek pontokat gyűjteni. Édes.

Morn 
Kodama (2016)

Kodama (2016) társasjáték

Nagyon szép, nagyon cuki kis játék, szívesen voltam szentjánosbogár és nézegettem az édes kodamáimat. Csak sajnos a kártyáikat nehéz volt értelmezni néha, hogy miért is ad pontot. No meg a többi résznél is a pontozás nem mindig volt olyan egyszerű, bele kellett rázódni. Jó a tíz pontos limit, meg így legalább kényszerít a játék, hogy a fád másik oldalán is ténykedj egy kicsit, bár én nem igazán csináltam belőle túl terebélyes fát, inkább két ággal integetett a szentem.
Szép, ötletes, hogy a kártyákat szinte bárhogy lerakhatod, de nem volt akkora élmény, mint amire számítottunk. Jó, hogy a társas ünnepen kipróbáltuk, mert így legalább tudjuk, hogy tényleg nem kell megvennünk, pedig eléggé tetszett nekünk a játék a bemutatók alapján. Szívesen játszanék még vele, de nem kell saját példány belőle.

Rendbonto 
Kodama (2016)

Kodama (2016) társasjáték

Nagyon szépek a kártyák, és ötletesen kell kirakosgatni őket. A kodama kártyák szövegezését megérteni viszont sokszor kemény feladat volt. Legalább is első játékra néha kicsit elgondolkodtunk a pontos értelmezésükön.

ncsn87 
Kodama (2016)

Kodama (2016) társasjáték

Cuki, aranyos játék. A színek, képek miatt teljesen ellazultam. Könnyed játék, gyerekekkel is kipróbálnám. Egy próbléma van, hogy az elemek nagyon picik és a kártyák könnyen el tudnak mozdulni, ami nem túl szerencsés a fa összeállításánál. Nem venném meg, de szívesen játszanék még vele.


Hasonló játékok címkék alapján