Liget (2021)

társasjáték 8 14
Grove
Játékidő: 10 perc · Játékosok száma: 1

A Liget egy rövid, egyszemélyes kártyajáték, amelyben gyümölcsfákat kell ültetned, azokat pedig minél nagyobbra növesztened annak érdekében, hogy a termésük leszüretelésével a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze a játék végén.

Figyelj a fák típusaira és a kertben felbukkanó mókusra is,… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 4

Hirdetés
Liget (2021)

Tervező
Mark Tuck

Illusztrátor
Mark Tuck

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 4

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Bet 
Liget (2021)

Liget (2021) társasjáték

Kellemes :) Gyors, pofonegyszerű szabályokkal. A színes dobókockái (citrom, narancs, lime) csodásak. Kicsi, egyszerű, de annál okosabb játék. Addiktív.

1 hozzászólás
ncsn87 
Liget (2021)

Liget (2021) társasjáték

Ez egy okos egyszemélyes játék. Kis helyen elfér, bárhová magunkkal vihető farzsebben is. 10 perc egy menet, így gyorsan le lehet játszani akár több kört, főleg, hogy eléggé addiktív is. :D Szépen épül a liget, bár alapvetően absztraktnak mondanám. Sajnos a huncut mókust úgy látom kb. lehetetlen megúszni, hogy gyümölcsöt csenjen. :D
Még van a recept változat is, hogy csavarjanak egyet a játékon, hogy ahhoz is igazodjunk.
Bár alapvetően ez egy egyszemélyes játék, ha több embernek megvan, lehet többen is játszani. Alig várom, hogy ezt is kipróbáljam.
Jók a színei, vannak egyedi alkatrészei, fa elemek, kockák, kártyák, ez mind csini, praktikus dobozban. Minőségi minden eleme, de a kártyákat külön kiemelném, nem kell félni, hogy megkopnak. Ez egy jó ár-érték arányú játék szerintem.

Willow 
Liget (2021)

Liget (2021) társasjáték

A dobozán elsőnek nagyon meglepődtem, nagyobbra számítottam, viszont nem érzem azt, hogy túl kicsi lenne, kényelmesen elférnek benne az elemek. A szabályzata egyszerű, gyorsan lemegy egy kör. Hiába játszottam már többször a játékkal, időnként még mindig megzavar, hogy a kártyákat nem lehet megfordítani, csak forgatni. :D A recept változatossá teszik a játékot, a kockák színei szépek, nekem különösen tetszik, hogy a pöttyök gyümölcs alakúak. A többszemélyes játékmód is izgalmas, de szerintem egyedül jobb játszani.


Hasonló játékok címkék alapján