Harry Potter: A Halálfalók felemelkedése (2019)

társasjáték 11 4
Játékidő: 90 perc · Játékosok száma: 2–4

Itt már magával Tudjukkivel és talpnyaló csatlósaival szállunk szembe, legfeljebb 3 barátunk társaságában. Ez egy hosszadalmasabb összecsapás lesz, érdemes felkészülni egy 60-90 percnyi mérkőzésre. Akárcsak a többi Harry Potteres játék, ez is 11 éves kortól javasolt a belsős vicc miatt,… [tovább]

Videók

Magyar
Harry Potter: A Halálfalók felemelkedése (2019)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

ncsn87 

Vegyesen éreztem eleinte a játékkal kapcsolatban. Nehéz benne nyerni, hiszen nagy a szerencse, sikerre dobunk kockákkal. A küzdelem oké, a Roxfortiban sem könnyű. De itt… :D Harmadszor már jobban tudtam optimalizálni, mire kell figyelni. Nagyon üt, amikor már 9 kockával dobsz. Izgalmas végig!
Azoknak ajánlom, akik bírják a szívatást és a küzdelmet nagy szerencsével. :D A flow megvan, abban nincsen hiba. ;)
Nagyon szép, minőségi játék. Az a nagy Voldemort figura jól megalapozza a hangulatot. Van insert, amibe védőzve is visszaférnek a kártyák. A filmből vett képek vannak rajta, némelyik jobb, némelyik nem túl szép. De a kockák a kedvenceim, imádom őket. *.*

2 hozzászólás
Criala 

Első benyomás a játékról: gyönyörű!!!
Gyönyörű a doboza, minőségiek az alkatrészek, Voldemort figurája nagyon szépen kidolgozott, az insert szuper. Nagyon jók a színhatások.
Második benyomásom a játékról: mindmeghalunk, ezt nem lehet megnyerni! xD És ezt úgy néhány kör után már éreztük, amikor a halálfalók csak jöttek, a szövetségesek sorra hullottak el, mi meg nem jutottunk semerre, csak szélmalom harcot vívtunk…
Iszonyatosan nehéz! Tényleg olyan érzése van az embernek, mintha ott lenne a csata közepén és küzdene a sötét varázslókkal, a feje felett meg csak záporoznának a varázslatok!
Szinte lehetetlennek tűnik a győzelem, viszont még ellene ennek ellenére is nagyon tetszik a játék! :)
Nehézségben nem csak követi, de jócskán meg is haladja a Roxforti Csata 7.könyvét.

25 hozzászólás
Gabriel6 

Először egy videóban láttam a játékot, azonnal megtetszett, mert igazán szép. Mivel a lányom nagy rajongó, magam is láttam a filmeket, olvastam a könyveket, így ezt kapta 19. születésnapjára. Tegnapelőtt volt a nagy esemény, azonnal felavattuk, estig játszottunk vele.
4 felnőtt ülte körbe az asztalt, és próbáltuk legyőzni a sötét nagyúr seregét. Maga Voldemort kártyája elő sem került egyszer sem, nagyon hamar meghalt valaki a társaságból. Mi is úgy gondoltuk, ebben nem lehet nyerni. Sok függ a szerencsétől, épp milyen kártyák vannak lent, vagy mit dobsz.
Másnap ketten próbáltuk ki, és azt tapasztaltuk, így jóval könnyebb. Sőt, utolsó alkalommal sikerült nyernünk is! Nagy volt az öröm! :D
Szerencse is szükségeltetik hozzá, és nagyon kell figyelni a különböző kártyákon szereplő képességek, feladatok leírására. A vége felé már alig tudja az ember követni, melyik embere mit tud, és szuper érzés egyszerre olyan sok kockával dobni, hogy két kézzel is alig megy.
Nagyon jó szórakozást nyújt a játék, de valóban nehéz nyerni. Viszont így igazán kihívás.:)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján