Draftosaurus (2019)

társasjáték 8 4
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–5

A Draftosaurus egy nagyszerű társasjáték, 2 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás és a kockadobás mechanizmusokra.
Forrás: tarsasjatekok.com

Videók

Magyar
Magyar
Magyar
Magyar
Magyar
magyar
magyar

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Morn 
Draftosaurus (2019)

Draftosaurus (2019) társasjáték

Ez is egy imádnivaló kis játék! Egyszerű, gyors, van szerencsefaktora, de ha eléggé figyelsz, ki is cseszhetsz a másikkal. Igényesek a kis dinó jelölők, aranyos maga a tábla, a kocka is ötletes, hiába, ez egy gyors kis családi játék szerintem, bár mi még csak felnőttek játszottuk és nagyon élveztük! Igaz, hárman kicsit belassult volt, de mikor először találkoztam vele nagyobb társasággal, akkor jól pörgött az egész. A téli oldalát viszont még egyszer sem próbáltam.
Kívánságlistás, egy ilyen kis átkötős játéknak mindig örülünk. Csak kár, hogy nem lehet beszerezni. Remélem, azért is volt kint a Társasjátékok Ünnepén, mert ezzel is felmérik kicsit az igényeket és lassan lecsap rá egy hazai kiadó. Csak a szabályt kéne lefordítani, más dolguk nem igazán lenne vele..

Vanessa_Ternyik 
Draftosaurus (2019)

Draftosaurus (2019) társasjáték

Imááádom a dínókat, és ebben a játékban cuki dínókat lehet lehelyezni a dínó parkunkba. Nagyon jó kis kikapcsolódás. A kockadobás a lehelyezés előtt nehezít a játékon, a cél pedig minél több pontot gyűjteni. Nem bonyolult, gyerekekkel is nagyon élvezetes lehet játszani, ahogy a felnőttekből is előbújhat a dínó szeretet :D
Nagyon jó kis családi kikapcsolódás, nekem nagyon bejött. Gyakran elővesszük. A nyár a kedvenc oldalam.

ncsn87 
Draftosaurus (2019)

Draftosaurus (2019) társasjáték

Nagy dínófan vagyok, így nem volt kérdés, hogy ki kell próbálnom. Őszintén, nem egy agyégetős játék, gyerekekkel is játszható, de nekem tetszett. Bár túlárazottnak tartom.


Folytatása

Draftosaurus: Marina (2020) társasjáték

Összehasonlítás

Draftosaurus


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Dino Twist (2015) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján