Marrakech (2007) társasjáték 6 8

A szőnyegek játéka
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

A játékosok szőnyegkereskedők, akik igyekeznek túljárni egymás eszén. Sorra dobnak a kockával, aztán lépnek Assammal, a piacfelügyelővel, és ott megpróbálják előnyösen elhelyezni a szőnyegüket. Előfordulhat, hogy a játékosok a nagy tolakodásban letakarják egymás szőnyegeit. Aki más szőnyegére… [tovább]

Képek 1

Hirdetés
Marrakech (2007)

Más készítők
Dominique Ehrhard


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Marrakech (2007)

Marrakech (2007) társasjáték

Ahogy azt a Gigamic társasainktól megszoktuk nemcsak a doboza gyönyörű, de az összes alkatrész, a pénzek, a játékbábú, szőnyegek, játéktábla is igényes grafikájú, magas minőségű. Jó kézbe venni, nézegetni, játszani velük. Bár őszintén szólva a szőnyegek színválasztása elég furára sikerült, de ez végül egy lényegtelen apróság.

Személyes játék-történelmünkben immáron két újabb mérföldkőhöz értünk el. Az első, hogy a Cacao után sikerült háztartásunk anti-társasjátékozó családfője elé tolnunk még egy olyan játékot, ami tetszett neki! Dícsérte a rövid, szabályokat, a szép cuccokat. Kedvére volt a könnyen átlátható a játék, és az is, hogy nem kell minden lépése előtt ötféle dolgot észben tartani miközben érdekes és gondolkodtató a stratégia megtervezése.

Bővebben: http://hintafa.blog.hu/2016/03/20/marrakech_511

Morn 
Marrakech (2007)

Marrakech (2007) társasjáték

Ketten játszottunk vele, míg vártuk, hogy egy másik páros végezzen az aktuális játékával és valami négyfősbe foghassunk bele. Olyan is volt, mint amire számítottunk, gyors, egyszerű – vagy legalábbis annak tűnő, mert azért nem olyan könnyű nyerni benne! Jó volt egymásnak (a szőnyegeket) keresztbetenni, bár néha nagyon rosszul kalkuláltuk a dolgokat és rittig sokat kellett fizetni.
Jópofa, könnyed kis játék, fel- vagy levezetésnek kiváló.

Bori 
Marrakech (2007)

Marrakech (2007) társasjáték

Nem vártam sokat tőle, de meglepően izgalmas játék volt, három játékossal már egész sokat lehet taktikázni Asszammal (ezt a nevet honnan szedték…) meg a szőnyegekkel. Kellemes meglepetés volt, a szőnyegek meg nagyon cukik benne!


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján