Csavargódal (2022)

társasjáték 14 2
Vagrantsong
Játékidő: 80 perc · Játékosok száma: 2–4

Felkapaszkodsz a vonatra – jegyed persze nincs, de kellett a menedék a vihar elől. A többiek ugyanígy. Ránézésre nemcsak jegyük nincs, a zsebük is üres. Csavargók, mint te, és ezen túl mindössze annyi bennetek a közös, hogy ugyanaz a kéz segített a vonatra titeket. Fehér kesztyű, lazán lógó bőr,… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
Hirdetés

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Criala 
Csavargódal (2022)

Csavargódal (2022) társasjáték

Hogy én mennyit agyaltam azon, hogy melyik az a mese, amelyiknek a szereplőire emlékeztetnek a figurák! Hát a Popeye! :D Persze több hasonló stílusú mese is volt, csak bennem ez ragadt meg – talán mert annyira nem szerettem. :DD
De a lényeg, hogy a doboz, az insert, a színek, a minőség, a történet, az élmény mind-mind fantasztikus! Izgis, nehéz és kicsit tényleg hátborzongató!

Ami pedig a szabályt illeti… Nos, sejtettem én, hogy ez a játék nem lesz könnyű és a szabálykönyv se lesz egy leányálom, de ennél azért minden szempontból gyengébbre számítottam… ^^' spoiler Viszont annak ellenére, hogy kaptunk egy nem rövid, de annál kevesebb képet tartalmazó leírást – sajnos nem a szép képek foglalnak annyi helyet –, nem igazán lehet panaszunk. (Jó, nem minden 100%-osan tiszta, maradt 1-2 kérdés, de szerintem ez a játékok során le fog tisztulni.)

A játék menete nem bonyolult, viszont rengeteg mindenre kell figyelni. Van bőven választási lehetőségünk akciók terén, ellenben csak keveset hajthatunk végre közülük. A rémek képességei kalandról kalandra változnak, ami meg tudja zavarni az embert – amikor folyton az előző rém rémisztését „akarjuk” használni… :D De így, hogy nem ugyanazt tudják, sokkal izgalmasabb és változatosabb.

Amit még nagyon szimpatikusnak találtam, hogy vereség esetén is haladhatunk tovább a történetben, nem kell az adott kalandot újra kezdenünk. (Mondjuk a Homályrév esetében ezt nem tudnám elképzelni, viszont ehhez a társashoz illik ez a megoldás. :))

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján