Colt Express (2014)

társasjáték 10 31
Játékidő: 35 perc · Játékosok száma: 2–6

1889. július 11., délelőtt 10 óra. A Union Pacific Express elhagyja az új-mexikói Folsom városát, fedélzetén 47 utassal. Néhány perc múlva a vagonok tetejéről sietős léptek zaja hallatszik, majd pisztolylövések. Állig felfegyverzett banditák támadnak könyörtelenül, hogy megfosszák a becsületes… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
Magyar

Képek 1

Colt Express (2014)

Tervező
Christophe Raimbault

Kiadó
Asmodee

Illusztrátor
Ian Parovel
Jordi Valbuena

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 11

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Colt Express (2014)

Colt Express (2014) társasjáték

Régebben megvolt, de eladtuk, mert nem került elő. Most újra játszottuk hat fővel és meg kell hagyni, így, több fővel sokkal élvezetesebb, izgalmasabb, viccesebb. A kinézete is és a játékmenete is különleges. Gyorsan tanítható jó parti játék.

Morn 
Colt Express (2014)

Colt Express (2014) társasjáték

Könnyed kis játék, de annyira nem éreztem extrának. Ki lehet egymással jól tolni, meg néha nehéz követni, hogy ki mit rakott le (hatan voltunk), pláne hogy meg is fordul a pakli.
Elszórakoztam vele, de nem érzem, hogy annyira az én játékom lenne. Esetleg néhány plusz játék után jobban taktikáznék, és jobban tetszene.

Rendbonto 
Colt Express (2014)

Colt Express (2014) társasjáték

Pofon egyszerű és vicces egy társasjáték. Egyéni kivitelezés, ami sokat dob a játékon. El lehet vele szórakozni egy pár órát, de utána sok újdonsággal nem szolgál a játék. Könnyed időtöltésre teljesen alkalmas.


Folytatása

Colt Express: Horses & Stagecoach (2015) társasjáték

Összehasonlítás

Colt Express


Hasonló játékok címkék alapján