Beyond: Two Souls (2013) videojáték 16 36

A Beyond: Two Souls története egy különleges lány életét követi nyomon. Jodie (Ellen Page) egész kis korában egy kutatóintézetbe került, ugyanis állandóan furcsa dolgok történtek körülötte. Úgy tűnt, Jodie nagyon erős telepatikus képességekkel bír, ám ez csak a látszat volt, ugyanis valójában… [tovább]

Képek 5

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 28

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

BeL1eVe 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Noha nálam nem érte el a Detroit hihetetlen érzelmi katarzisát, viszont a zseniális megvalósítás és a mélyenszántó gondolatiság ugyanúgy megvan benne. David Cage számomra a videójátékok Christopher Nolan-je.
Ellen Page-et eddig is imádtam, itt meg aztán végképp. Dafoe meg csuklóból hozott ismét egy fantasztikus performance-t. Lorne Balfe zenéje meg aztán hű meg ha. Zimmer közreműködésével érthető is miért ennyire magával ragadó.

piciszusz 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Az évszázad legjobb játéka!!!

Bohemian 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Mikor belekezdtem, semmit nem tudtam a játékról, sztoriról, csak hogy Ellen Page és William Dafoe is benne van, így már azonnal érdekelt. Az elejétől fogva iszonyatosan lekötött. spoiler… Meg voltam elégedve a grafikával, a játék kezelésével, a karakterek irányításával (a Heavy Rain nekem konzolon kezelhetetlen volt). A többféle végkimenetel lehetősége is jó ötlet volt, így rávett, hogy végigjátsszam az összeset. :-D Nem lövöldözésről szólt, nem értelmetlen mászkálásról, nagyon jól adagoltak mindent a készítők. Már alig várom a Detroit: Become Human-t. :-)

Master_Miller 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Ez valami mocsokjó volt! Elsőre nyilván sem guide-ot, sem trófealistát nem szabad bújni, hanem hagyni kell, hogy vigyen magával. Olyan érzelmi hullámvasút, hogy csak kapkodtam a fejem. Az időben ide-oda ugráló történetvezetés pont annyira törte meg a dinamikát, hogy felkeljünk egy két gyomros után. Zseniális volt. Nyilván aki a misztikus természetfeletti történeteket élből elutasítja, annak nem való, de egyébként nem szabad kihagyni. TAPS!

Victorious 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Bár sajna nem tudok játszani vele de egy zseniális játék.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Beyond: Two Souls (2013)

Beyond: Two Souls (2013) videojáték

Nem tudom pontosan, hogy mit is írjak. Túl sok érzelem kavarog a fejemben most jelenleg.
Imádtam ezt a játékot, hatalmas érzelmi töltettel bír. Egy fajta befejezést láttam (jobban mondva tapasztaltam, mert 2 YouTube videóstól is láttam már végigjátszást régebben és a közelmúltban is) és ez nekem bőven elég.
Rengeteg kérdésem lenne még, illetve nagyon érdekelne a többi befejezés is, de akkor elvesztené a varázsát az egész. Majd talán egyszer újra belekezdek… :$
Nálam a lehetséges összes csillagot megkapta értékelésként a játék, és még adnék egy párat ha lehetne. :) Csodálatos volt az egész. :')


Népszerű idézetek

Eirian 

I was born with a strange gift, the ability to see what no human being has ever seen before. It's all mixed up in my head. The images, the sounds, the smell. I need to remember, put things in order right up to this moment. Remember who I am. If I had to say how it all began, I might just as well start here.

Beyond: Two Souls (2013) videojáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján