Winston (2018)

társasjáték 6 3
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–5

Minél hosszabb a kutyus, annál viccesebb a játék!
A tacskók versenyében nem a gyorsaság vagy az erő számít! Vajon kinek lesz a leghosszabb kéményseprő vagy éppen asztronauta kutyája? Válassz egy kártyát a kezedből, kezdj új kutyát vagy hosszabbítsd meg a lent lévőket, és gyűjtsd be Te a… [tovább]

Képek 4

Hirdetés
Winston (2018)

Kiadó
Helvetiq

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Hintafa 
Winston (2018)

Winston (2018) társasjáték

Szerettem, hogy Winston egyszerűsége ellenére elég hely akad döntéseknek. Nem mindegy, hogy mikor játsszuk ki ugyanahhoz a színhez tartozó testeket, vagy éppen a hiányzó fejet.

Megint eljött a pillanat, hogy elmondjam: imádom, amikor kiderül, hogy milyen járulékos előnyöket hoz magával egy társas. Első dolgom volt megkérni a fiúkat: párosítsák össze a legalább/legfeljebb szavakat a maximum/minimummal. Ezek olyan fogalmak, amik az iskolai szöveges feladatokban sok fejtörést okoznak, úgyhogy szeptemberben a szakkörösökkel is tisztázzuk majd.

Winstont már a dobozán virító kutyusnak köszönhetően lelkes örömmel és érdeklődéssel fogadja mindenki. A cuki illusztrációk és a bonyolultságot nélkülöző, de érdekes kihívás miatt a népszerű családi játékok között érdemes számon tartani. Már 5-6 éves kortól lehet kutyát építeni, felső korhatárt pedig nem érdemes szabni.

Bővebben: https://hintafa.blog.hu/2019/07/24/tarsasjatekok_utazashoz

saxomusic 
Winston (2018)

Winston (2018) társasjáték

Szeretem az egyszerű, de kreatív kártyajátékokat. Jó kis taktikázós játék, ami a kis mérete miatt mindenhol elfér, így bárhova magammal tudom vinni. Nem nagy helyigényű játék. A játék során az a célunk, hogy minél hosszabb kutyákat építsünk, és gyűjtsünk be. A kártyák grafikája tetszetős. Erre is jellemző a könnyű játékmenet és a rövid játékidő. Hasonló társait (Bandido, Kariba) is nagyon szeretem. El lehet ütni vele az időt. ;)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján