Utazás a múltba (2023)

társasjáték 10 7
Trekking Through History
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

Ismerd meg azt a történetet, ami már több ezer éve íródik!

A következő napokban több ezer évet fogsz visszautazni az időben, hogy személyesen is átélhesd a történelem legfontosabb pillanatait. Utazásaid során különböző civilizációkat látogatsz meg, és megismered a történelem kiemelkedő… [tovább]

Videók

magyar

Képek 6

Hirdetés
Utazás a múltba (2023)

Tervező
Charlie Bink

Kiadó
Underdog Games

Illusztrátor
Eric Hibbeler

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Utazás a múltba (2023)

Utazás a múltba (2023) társasjáték

Jó kis könnyed családi játék. Próbálunk minél hosszabb idővonalat, esetleg vonalakat építeni, ezalatt a táblánkon is jól gyűjtögetni a színeket, közben meg nem túl gyorsan haladni az időben. Könnyed, de mégsem egyszerű. Tökéletes fáradt estéken is, tényleg max. 45 perc. Nekem a Patchworköt jutatta az eszembe több ponton is.
A kinézete, anyagminősége pazar. A kártyák hátulján a történelmi háttér is le van írva. Hogy playmat a tábla, a kártyák miatt szuper ötlet volt. A grafika festményszerű jellege csodaszép. Hatalmas plusz pont az insert, amire egy ilyen könnyed játéknál nem is számít az ember.
Szívből ajánlom mindenkinek.
Hamarosan jön magyarul is szerencsére Utazás a múltba címmel.

Vanessa_Ternyik 
Utazás a múltba (2023)

Utazás a múltba (2023) társasjáték

Hát milyen szép játék ez. Van benne playmet , insert :D szép lapok és még tanulni is lehet belőle. Ez rögtön megfogott. (na meg persze, hogy van benne egy Queen lapka ) Egyáltalán nem egy agyégetős játék, nem bonyolult , viszont én szeretem ezt a kategóriát is. Több játékot is vélem benne felfedezni, pl. Patchwork alapján megy itt is a lépés, a Blossomból ismerős a kártyák összecsukása és lepontozása.
Szép, könnyen tanítható játék, amit biztos elővennék máskor is.


Hasonló játékok címkék alapján