Blood Rage (2015)

társasjáték 11
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

„Life is Battle; Battle is Glory; Glory is ALL”

In Blood Rage, each player controls their own Viking clan’s warriors, leader, and ship. Ragnarök has come, and it’s the end of the world! It’s the Vikings’ last chance to go down in a blaze of glory and secure their place in… [tovább]

Képek 2

Kedvencelte 5

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Rendbonto 
Blood Rage (2015)

Blood Rage (2015) társasjáték

Csodásan beleépítették a 7 csoda játékmechanikáját egy terület foglalós, pont gyűjtős játékba. Hangulatos, csodásan kidolgozott figurákkal, változatos játékélménnyel. Abszolút hozza a vikinges feelinget, jó két fős játékos számmal is.

ncsn87 
Blood Rage (2015)

Blood Rage (2015) társasjáték

A témája, a vikingek világa engem már megvett kilóra. Gyönyörű a kivitelezés, a bábúk is részletgazdagok, kifesthetőek.
Én inkább euro játék kedvelőnek tartom magamat, de ez a játék valahogy mégis fekszik nekem. Sok lehetőség van a győzelem eléréséhez. Bár 2-4 főre van írva, de szerintem 3-4 játékosnál jön ki igazán az esstenciája.
Mindenképp tegyetek vele egy próbát. ;)

Brigi007 
Blood Rage (2015)

Blood Rage (2015) társasjáték

Nagyon jó ez a játék! Eltartott egy jó ideig, amíg megtanultuk a szabályokat, de a végére még azoknak is tetszett, akik nem kifejezetten fantasy-s szerepjátékos arcok. Nagyon összetett játék és sok mindenre kell benne figyelni, de ettől csak még izgalmasabb lett.

Diosz 
Blood Rage (2015)

Blood Rage (2015) társasjáték

Viking témakörre épülő, dicsőségpont gyüjtögető stratégiai játék, és azt kell mondanom, nagyon pöpec a kivitelezés. A figurák, főleg a szörnyek nagyon jól néznek ki. Az egyes klánok tagjait kis korong alakú talpakba kell bepattintani, ugyanígy a megszerzett szörnyeket.
A tábla nem túlzóan nagy, a kiegészítő klán táblák is érthetőek. Három évad van, amelyek alatt sokféleképp lehet dicsőségpontot szerezni: csatával, fosztogatással, küldetés teljesítéssel vagy akár ha harcosunk dicső halált hal. Elég jól érthető szabályrendszere van, nem túl hosszú, de a megfelelő stratégia kialakítása nem is olyan egyszerű. A kártyák szövegét nagy odafigyeléssel kell olvasni, egy apró tévedés is a kitalált stratégia vesztét okozhatja. Mi négyen játszottunk, ennyien csatát elkerülni nem nagyon lehet.
Élvezetes játék, ha a kezdő betanulási körön túljutunk. A magyar kiadás egy hibája hogy egy harci kártya szövege hibás, így azt a neten kellett megnézni, ezt célszerű kinyomtatni és a dobozba tenni, hogy később is meg lehessen nézni.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

7 csoda (2010) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján