TransAmerica (2001)

társasjáték 13 3
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–6

Amerikában vagyunk a 19. század közepén. 2-6 vasúttársaság igyekszik elsőként 5 testvérvárost vasúthálózattal egymáshoz kapcsolni. Az nyer, aki a több kör során ezt a célt leghatékonyabban valósítja meg.
(forrás:gemklub.hu)

Képek 4

Hirdetés

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

worsi 
TransAmerica (2001)

TransAmerica (2001) társasjáték

Még anno az idők hajnalán @Izolda-nál játszottunk ilyet az egyik gofripartin, azóta vadásztam rá. Most, hogy megvan egy hete, elég sokat játszunk vele. Az tetszik benne nagyon, hogy roppant egyszerűek a szabályai – épp ezért ezt a „14 éven felülieknek” ajánlást nem is értem, a hatévesemmel kiválóan játszunk. Tud olvasni, így megtalálja a városokat is. Érti, hogy mire való a tábla tetején levő vonatsín, azt csak azért nem használjuk, mert nem tetszik neki. :-)
Összességében jó kis játék ez, és örülök, hogy nem csak nosztalgiából lelkesedek (khm, Varázsfazék :-)), hanem így sok év után is jó, hogy újra előkerült.

Laszlo_Molnar 
TransAmerica (2001)

TransAmerica (2001) társasjáték

Nagyon egyszerű, annál izgalmasabb kis város-összekötögetős játék. Öt perc szabálymagyarázat után bármilyen társaságban játszható, és bár a döntések száma korlátozott, a megfelelő döntés meghozásának időzítésén múlhat a győzelem vagy vereség.

Kiegyensúlyozottabb térkép az Europánál.


Hasonló játékok címkék alapján