The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019)

társasjáték 3
The Crew: The Quest for Planet Nine
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–5

Ebben a különleges kooperatív társasjátékban, nem csak együtt kell működnötök, hanem különböző trükköket is ki kell játszanotok vagy éppen kiállnotok. A The Crew – Küldetés a 9. bolygóhoz stratégiai játékban a játékosok asztornautákat alakítanak, egy ismeretlenbe vezető űr-kalandban. Milyen… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 1

Hirdetés
The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019)

Tervező
Thomas Sing

Illusztrátor
Marco Armbruster

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 
The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019)

The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019) társasjáték

Csak egy rövid játékra ültem le vele játszani, de nagyon okosnak látom már ennyiből is. Értem már, miért lett az év játéka.
Én ezt az ütés vívős mechanizmust még nem ismertem, de itt csavartak rajta egyet, hiszen nem mindig akarod vinni. Bizony, mert ez egy kooperatív játék. Össze kell dolgozni, ki mit visz el, mert van egy vagy több embernek saját feladata, ami nyílt információ és csak akkor nyerhetünk, ha ezt mind teljesíteni tudjuk együtt. Egy meghatározott kártyakészlet van, amit mind kiosztunk, így tudunk kalkulálni azzal, mi ment ki, mi van nálunk. Egy kis segítség van, hogy minden fordulóban egy kártyát letehetünk és ezzel információt közölhetünk arról, mink nincs vagy van, de tilos beszélni fontos információkról. Szerintem nagyon izgalmas. Szeretnék még vele többet játszani, tetszett.

Morpheus 
The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019)

The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (2019) társasjáték

Egész jó koop játék, bár tudom, hogy egy idő után meg fogom unni. De az még odébb van. Egyelőre érdekesek, csavarosak a feladatok, amiket meg kellene oldani.


Hasonló játékok címkék alapján