Kanagawa (2016)

társasjáték 10 10
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

Keresd az ihletet, tanulj a legjobbtól és alkosd meg te a leggyönyörűbb alkotást ebben a művészi stratégiai játékban! Kanagawában, a Nagy Tokiói-öbölben Hokusai mester festőiskolát nyitott, hogy átadhassa tudását az arra érdemeseknek. Te is közéjük tartozol, és minden vágyad, hogy bizonyíthasd… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 3

Kedvencelte 3

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Kanagawa (2016)

Kanagawa (2016) társasjáték

Csodaszép, teljesen kikapcsol, közben okos. Imádom a tablóépítős, kártya alapú játékokat. Minden alkatrésze minőségi, nagyon szép, különleges.
Tényleg max. 45 perc egy parti. Még csak ketten tudtuk kipróbálni, nem tudom, milyen lehet többen, de szerintem úgy szűkebb lesz.
Jöhet a kiegészítő is valamikor. :)

perpetua 
Kanagawa (2016)

Kanagawa (2016) társasjáték

Nem túl agyalós, de kellemes időtöltést nyújtó játék. Gyorsan le lehet játszani egy menetet, így gyakrabban előkerülhet, mint egy 2-3 órás stratégiai játék. A külcsín meseszép, már ezért érdemes lehet beszerezni, de a mechanizmus is érdekes. Azok számára lehet jó választás, akik nem szeretnek konfrontálódni, igaz, ha nagyon akarod hátráltathatod a másikat, de célszerűbb a saját érdekeit nézni, és aszerint választani lapokat. A családban többek kedvencévé vált, így beszerzése óta gyakran előkerül. :)

7 hozzászólás
Rab_Csenge 
Kanagawa (2016)

Kanagawa (2016) társasjáték

A rajzolás zseniális, nagyon tetszik *-*

1 hozzászólás
Laszlo_Molnar 
Kanagawa (2016)

Kanagawa (2016) társasjáték

A játék legjobb tulajdonsága az, hogy gyönyörű. De amúgy sem rossz, még ha nem is annyira különleges, mint a szusitekerőre festett tábla, az ecset-jelölők vagy a kártyákon látható festményrészletek. Lapszerzés afféle egyszerűsített Coloretto módján, tablóépítés (festmény-összeállítás és a stúdiónk felszerelése) és kisebb-nagyobb célok teljesítése. Korrekt darab.


Folytatása

Kanagawa: Yokai (2019) társasjáték

Összehasonlítás

Kanagawa


Hasonló játékok címkék alapján