Szerelmes Levél (2016)

társasjáték 10 31
Love Letter
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

A Szerelmes levél egy igazán különleges kártyajáték – villámgyors szerepjáték, mely mindösszesen 16 lapból áll, és legfeljebb tíz perc egy party, mégis hihetetlenül intenzív és élvezetes!
A játékosok körönként új szerepkártyákat húznak a már kezükben lévő mellé, de csak az egyiket… [tovább]

Videók

magyar

Képek 1

Szerelmes Levél (2016)

Tervező
Seiji Kanai

Magyar kiadó
Delta Vision

Kedvencelte 9

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Szerelmes Levél (2016)

Szerelmes Levél (2016) társasjáték

Ki látott már ilyet? Nos, manapság már egyre többen, de korábban ritka kincs volt egy olyan játék, amely mindössze 16 kártyalappal (összesen 8 típusban) ennyire szórakoztató tud lenni – Seiji Kanai tette népszerűvé a „japán minijáték” fogalmát. Az AEG-s kiadás grafikája és a játék elnyújtása nem feltétlenül tett ugyan jót neki (az eredetiben 2 megnyert játszmáig tart az egész), de még ugyanúgy nagyon szórakoztató, pörgős, egyszerű-de taktikus, blöffölős kis játék, mindenkinek szívből ajánlom.

Morn 
Szerelmes Levél (2016)

Szerelmes Levél (2016) társasjáték

Nagy kedvencem. Imádom, hogy ilyen minimalista, pár darab kártyával ilyen szórakozást tud nyújtani. Mindenkit sikerült ebbe belerántanom. Mindenesetre mi a Batman verzióval játszunk a legszívesebben, minden utazáskor velünk van.

perpetua 
Szerelmes Levél (2016)

Szerelmes Levél (2016) társasjáték

Imádom, hogy ilyen minimalista, hiszen tényleg csak pár lapból áll az egész, mégis összetett és taktikázós. Kis helyen elfér, így bármikor bátran magaddal viheted utazások során, és mindig izgalmas perceket tölthettek el vele nyaralás során is. (lehet még kicsit nyaralós hangulatban vagyok, ezért jutott pont ez eszembe xD ) Gyors és pörgős, ha csak kevés időnk van, akkor is belevághatunk. De a játékmenet a legjobb számomra, figyelni kell és kicsit gondolkodni, amit kifejezetten szeretek. Nagyon örülök, hogy rábukkantam, pontosabban megismertettek vele. :)


Hasonló játékok címkék alapján