Schotten Totten (1999)

társasjáték 8 13
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2

Kezdődjék a legskótabb csetepaté! Ha pár méterrel arrébb rugdosnánk a határköveket, akkor megnövelhetnénk területünket. Kifejezetten jó ötletnek tűnik elsőre, de kár, hogy a szomszéd klán is pont ezt találta ki… Hát mit képzelnek ezek?! Vesd bele magad egy kaotikus pofonparádéba, de ne aggódj,… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Vanessa_Ternyik 
Schotten Totten (1999)

Schotten Totten (1999) társasjáték

Nagyon gyakran előkerül nálunk ez a kártyajáték. Gondolkodós, melyik kőhöz milyen kombinációt fogunk tudni lerakni, de közben figyeld az ellenfeled nehogy ő erősebb kombinációt játsszon ki mert akkor buktad a követ. Szórakoztató kis játék, mi nagyon szeretjük. A kiegészítő lapokkal pedig lehet egy kis csavart vinni a játékba. Bátran ajánlom. :)

ncsn87 
Schotten Totten (1999)

Schotten Totten (1999) társasjáték

Nagyon jó, kicsi, kompakt kétszemélyes játék. Bármikor szívesen játszom vele. A póker kétfős újragondolása, ami szerintem eredetire sikerült. Vannak benne taktikai lapok, amik kicsit ezt is megcsavarják. Megmozgatja az ember agyát. Jópofa a grafikája.

Laszlo_Molnar 
Schotten Totten (1999)

Schotten Totten (1999) társasjáték

Egyszerű, mégis igen trükkös, klasszikus kártyajáték, amelyben 9 „ütésre” hajtunk párhuzamosan, igyekezve a mi oldalunkra erősebb kártyakombinációt (esetleg: előbb) lerakni, mint amilyet az ellenfelünk lerakni készül. Nagyszerű, feszült játék, különösen alkalmas pároknak (férj-feleség, barát-barátnő). Bizonyos kiadások tartalmazzák a taktikai kártyákat is, amelyeket Knizia a Battle Line-hoz tervezett; abban a játékban minden színből eggyel több lap van, amelynek hiánya a Schotten-Tottenben bizonyos helyzetekben problémákat okozhat, máskülönben ezek is nagyszerűek: velük némileg változik a játék jellege, és új kihívások jelennek meg.


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Elveszett városok (1999) társasjáték

3 szavazat · Összehasonlítás

1

Battle Line (2000) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján