Szellemek szigete (2017)

társasjáték 3
Spirit Island
Játékidő: 100 perc · Játékosok száma: 1–4

Óvjuk meg a szigetet! A Szellemek szigete nagyon szép, összetett, kooperatív társasjáték. A játékosok ősi elemi szellemekként félelmetes képességeik segítségével próbálják megvédeni szeretett szigetüket az érkező hódítóktól. Sokféle forgatókönyv, specializált betolakodók, különleges működésű… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 2

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Bet 
Szellemek szigete (2017)

Szellemek szigete (2017) társasjáték

Egyszer már végigpörgettem sorban a 8 szellemet. Minden szellemnek más az erőssége és gyengesége, ha gyors és biztos győzelmet szeretnél, akkor több olyan szellemet válassz, amik képességei kiegészítik egymást. Én szerettem azt a kihívást, hogy egyesével próbáltam ki őket és küzdöttem végig, így ismertem ki őket elég jól.

2 hozzászólás
Morpheus 
Szellemek szigete (2017)

Szellemek szigete (2017) társasjáték

Érdekes coop játék négy (kiegészítővel öt) főre, ahol a játékosok természetszellemeket játszanak el, mindegyik más, és mást is tudnak. A sziget, ahol laknak, a bennszülötteké, és valamelyik ország galád keresztény betelepülői próbálják kipusztítani a bennszülötteket, lelőni, megfertőzni, közben betelepülni, építkezni. Pfuj! Le a gyarmatosító férgekkel! Védjük meg a szigetünket!


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Santa Maria (2017) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján