Summoner Wars (2021)

társasjáték 9 3
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2

Csatlakozz Ithária véget nem érő háborújához!

A Summoner Wars egy fantasy világban játszódó, izgalmas kártyajáték, melyben egy nagy hatalmú idéző bőrébe bújhatsz! Mutasd meg taktikai érzéked, idézz egységeket kapuid mellé, és ellenfeledet kicselezve győzd le az ellenséges idézőt!… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 4

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Summoner Wars (2021)

Summoner Wars (2021) társasjáték

Hát nekem ezt még szoknom kell. Nem mondom, hogy rossz, de valahogy nekem zavaros, katyvaszos volt. Sok részletre kell figyelni, mivel mindegyik frakció egyedi képességekkel bír. Szóval sok idő kell, míg az ember ezeket kitapasztalja és kényelmesen, magabiztosan tud játszani. Emiatt tanítani, tanulni sem könnyű, nem komfortos. Pedig maga a játékmenet meg ék egyszerű.
A játékszabályról meg ne is beszéljünk. Több dologra, fogalomra nem tér ki, pedig a végén van egy szószedet. Emiatt az ember bosszús lesz, mivel mindig próbálod keresni, hogy akkor ez most hogy is van… Pedig ez már a második, javított kiadása.
Nekem kicsit sakk után érzetem is volt, ami nem annyira jött be. De ez teljesen szubjektív dolog. Határozottan látom, hogy aki szereti, miért szereti.

5 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján