Mortal Kombat 11 (2019)

videojáték 18 7

Videók

angol
Szereplő
Erron Black / ShinnokTroy Baker
Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Master_Miller 
Mortal Kombat 11 (2019)

Mortal Kombat 11 (2019) videojáték

Végére értem. A sztorinak mert még rengeteget fogom tolni a következő hetekben.

A játékmenet tükörsimára polírozott, a történet lebilincselő és jól ütemezett spoiler.

A grind… nos van. DE egy bunyós játék a sok száz óráról szól, itt legalább jutalmaznak is. Nem is kicsit. Baromi jó a kusztomizáció, a towerek, a tower of timeok és egy olyan tutorial, ami nemcsak a MK, hanem kb minden verekedős cím fontos trükkjeit bemutatja.

Mi nem hibátlan? Switchen a mindig online egy kicsit mellément, de elenyésző probléma, max majd a szerverek lelövésekor lesz érdekes a dolog.

Összességében 2019 legjobbjai között van a helye, az élmezőny környékén, zsánerében pedig nem csak a legobb MK hanem a legjobb verekedős játék, valaha.

Még egy negatívum eszembe jutott, ami az Injusutice 2-ben is jelen volt, mégpedig az arcok… rúgják ki a grafikust a francba aki ezeket összehozta, (messze nem mindet, de némelyiktől a hideg kiráz).

Traclon 
Mortal Kombat 11 (2019)

Mortal Kombat 11 (2019) videojáték

A Mortal, mint fogalom, az eleve örökre beleégett a mi baráti társaságunk köreiben a „kollektív tudattalanba”, a ’90-es évek második fele számunkra egy állandósult Mortal-lázban telt, az első 4 epizódot (de különösen a harmadikat) gyakorlatilag rongyosra nyúztuk.
Aztán eltelt jó 2 évtized úgy, hogy a sorozat és én alaposan eltávolodtunk egymástól, mígnem egy hónapja egyik barátomnál Bécsben találkoztam a 11-essel, aztán azóta vártam az alkalmat, hogy magamnak is megvehessem. Hát igen: a látványvilág, a komplexitás, a brutalitás sok fényévnyi fejlődésen ment át, ma már csak mosolygunk azon, hogy az első 3 rész legbrutálisabb jelenetei olyasmikben merültek ki, mint hogy Kano kitépi az ellenfele szívét, majd még dobogó állapotában a magasba tartja, vagy hogy Scorpion egy egészséges tűzokádással leégeti a húst a csontvázról – nem is szólva a grafikai megoldásról, ami az akkori idők kívánalmainak bőven megfelelt, de mai szemmel nézve igencsak gagyinak tűnik.
No, de rátérve a Mortal 11 értékelésére: a látványvilág pazar, a brutalitás minden képzeletet felülmúló, a játék sokoldalúsága (pláne online verzióban) megkérdőjelezhetetlen, Cassie Cage pedig… na, hát igen! :))
Stage Fatality-kkel talán valóban még színesebb lenne, de azért így sincs okunk panaszra, Reptile hiánya viszont nekem különösen fájó, ezért a mínusz 1 csillag.

Altarus 
Mortal Kombat 11 (2019)

Mortal Kombat 11 (2019) videojáték

A Mortal jött, látott és győzött, pedig a trailerek nem győztek meg. A sztori verekedős címhez képest meglepően király lett, az új karakterek se nagyon lógnak ki a sorból, a látvány gyönyörű és az új mechanikák is remekelnek. Negatívumként csak azt tudnám felhozni, hogy rengeteget kell grindolni, ahhoz hogy megszerezzük a karaktereinknek a kívánt skint/cuccost/bármit. Ja meg nincsenek stage fatality-k. Remélem utóbbit idővel pótolják, de ennek ellenére a Mortal 11 az egyik legjobb verekedős játék, amit vétek kihagyni a műfaj rajongóinak.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján