Devil May Cry 5 (2019)

videojáték 18 11

Hosszú kihagyás után a népszerű Devil May Cry sorozat visszatér a gyökerekhez, egyúttal előrelép, ami a látványt illeti! Hideaki Itsuno rendezése mellett a Devil May Cry 5 egyesíti mindazt, ami miatt a démonvadász sorozatot megszerettük. A fotorealisztikus látvány és a gyors, látványos… [tovább]

Devil May Cry 5: Deluxe Edition

Alapjáték és Deluxe Upgrade DLC csomag.

2019
Devil May Cry 5: Special Edition

Bővített kiadás újgenerációs konzolokra:
Xbox Series X/S, PS5

2020
Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 9

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Devil May Cry 5 (2019)

Devil May Cry 5 (2019) videojáték

Megérte-e 11 évet várni a folytatásra? Hell yeah!
A Capcom a Devil May Cry 5. részével végre visszatért az animés jellegű, laza, őrült, epikus, vicces és persze felesleges káromkodásoktól mentes, eredeti vonalhoz, ami szórakoztatóbb lett, mint valaha. Kedvenc démonvadászunk mellett ismét irányíthatjuk a 4. részből ismert Nero-t és melléjük pedig egy újoncot is kapunk, V személyében, kinek távolságtartó stílusa új színt hozott a játékba, (Meglepően gyorsan lehet SSS kombókat levágni vele.) amellett, hogy az alap duó játékmenetét is tökéletesre csiszolták. Ezzel tehát erősödött az 'easy to learn' jellemző, mégis 'hard to master' maradt, hisz egyes bossokkal, illetve nehézségi szintekkel csakis a legrátermettebb játékosok boldogulhatnak. A pörgős és kihívást jelentő szörnyírtás tehát garantált, ami egy egyszerű, a széria rajongói számára azonban mégis igazi csemegének tekinthető sztorival is bír, melynek fordulatai ugyan kiszámíthatók, én valahogy mégsem éreztem gyengének. Szimplán örültem, hogy ismét a kedvenc karaktereim történetének egy új fejezete tárul elém. Az új designt ettől függetlenül picit szokni kellett az elején, de könnyebb volt megbarátkozni a fotorealisztikusabb grafikával, Nero új hajával / karjával, mint anno a Ninja Theory suttyósított Dantéjával. A javulásokra visszatérve, a 4. rész ismétlődő helyszínei helyett most 90%-ban folyamatosan új terepeket járunk be, így ezúttal erre sem lehet panaszunk.
Két dolgot kifogásolnék csupán benne.
1.) Továbbra is nagyon rövidnek éreztem, ami sajnos a műfaj egyik sajátossága. (20 küldetés, váltakozó hosszúságokkal. Akad köztük, ami csak 1 boss és kész.)
2.) A befejezés továbbra is az a 'nesze semmi, fogd meg jól', ami rajongóként akár pozitívumként is felfogható, mert a lehetőség ismét nyitott egy esetleges 6. részre.
Végső ítélet: JACKPOT, vagyis garantált vétel a széria, illetve a műfaj kedvelőinek!

LeaIris2001 
Devil May Cry 5 (2019)

Devil May Cry 5 (2019) videojáték

Annak ellenére, hogy azt hittem, meg fog szakadni a szívem, végül ez csak slightly történt meg.
Borzalmasan király lett, el sem tudom mondani, mennyire. Imádtam minden másodpercét.


Hasonló játékok címkék alapján