Az Ezüst-tó kincse (1988) társasjáték 7

Játékosok száma: 2–6

A múlt század első felében vadnyugat véráztatta földjét, a szülőföldjükről elűzött indiánok vadásztelepeit telepesek népesítik be. Új városok születnek, amelyeknek lakói között nem kis számmal találhatók szerencselovagok, kalandvágyók, rablók is. Az utakon a közbiztonság egyenlő a nullával. A… [tovább]

Képek 1

Hirdetés
Az Ezüst-tó kincse (1988)

Más készítők
Novoplast

Kedvencelte 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kriszta 
Az Ezüst-tó kincse (1988)

Az Ezüst-tó kincse (1988) társasjáték

Párom ismerte gyerekkorából, én nem. Idén ezt szerette volna karácsonyra, hát teljesült a kívánsága. És nagyon örülök, hogy most már nekünk is megvan, mert fantasztikusan jó játék.
Bár mi a gyerekekkel játszottuk, így sokkal több figyelmet igényelt részünkről, mert sokszor helyettük is figyelnünk kellett, de amúgy is nagyon összetett játék. Rengeteg újradobás, pénzmozgás, és a mezők adta lehetőséget kiaknázása játszik, ezért jól oda kell figyelni. Viszont épp ezért nem csak a szerencse dönti el, hogy ki nyer a végén. Ehhez jön még a fantasztikusan megrajzolt játéktábla is. A játék minden elemének ízig-vérig vadnyugati hangulata van, szuperül összerakott társas. Garantált a szórakozás :)

missWenut 
Az Ezüst-tó kincse (1988)

Az Ezüst-tó kincse (1988) társasjáték

Unokatesóm fiának és más ismerőseimnek is megvolt, és többször játszottunk vele, és nekem az egyik kedvenc játékom volt.

piciszusz 
Az Ezüst-tó kincse (1988)

Az Ezüst-tó kincse (1988) társasjáték

Általánosban egyik barátnőmnek megvolt. Tudom, hogy sokat játszottunk vele, de már nem emlékszem belőle semmire.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján