Mad Max (2015)

videojáték 18 17

A hűvös Max Rockatansky a megváltás reményében rója a pusztaságot, mígnem összekülönbözik a kegyetlen hadúrral, Scabrous Scrotusszal és bandájával. Az affér eredménye néhány vérző seb, ám az sokkal fájdalmasabb, hogy szeretett autóját, az Interceptort is ellopják tőle és darabokra szedik. Max… [tovább]

Képek 5

Most játszik vele 1

Kedvencelte 5

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

marcipancica 
Mad Max (2015)

Mad Max (2015) videojáték

Felfogni nem tudom, ez a játék miért nem ütött sokkal nagyobbat. Ez a játék fantasztikus! Kezdjük ott, hogy Mad Max, tehát jól indul. Gyönyörű. Tényleg, gyönyörű. Hatalmas világot lehet bejárni a fő questek között/után – bár ez negatívumként is szerepel, mivel a játék 100%-os teljesítéséhez RENGETEG feladat vár ránk, amik egy idő után elég unalmassá tudnak válni. Mivel Mad Max, a kocsik rendkívüli fontos szerepet kapnak, de meg is felelnek az elvárásnak, a versenyek is tartogatnak meglepetéseket, igen kemény falat tud lenni egy-két futam.
Sajnos kicsit monotonná válik, ha az ember mindent végig szeretne benne játszani, de ezek nélkül is egy jó 30-40 óra játékidőt tartogat.
És említettem már, hogy gyönyörű?

Irasalgor 
Mad Max (2015)

Mad Max (2015) videojáték

Talán ezekből is látható, hogy a játékban nem igazán lesz olyan rész, ami igazából újdonság lenne – főleg azoknak akik legalább egy Assassin’s Creed játékkal, vagy valamelyik Batman-játékkal játszottak –, de ettől függetlenül a programban tényleg élvezet lesz elveszni, nem maga a játékmenet miatt, hanem az atmoszférája az, amely remekül visszaadja a Mad Max alapvetően kietlen és kegyetlen, ám a maga brutalitásában mégis ügyesen kidolgozott világát. A játék tehát egy tökéletes iparosmunka, amely egy jottányival sem több, de még mindig a jobb adaptációk közül való. Egy próbát a műfaj szerelmeseinek, valamint a filmek rajongóinak megér, aki viszont innovációt és originalitást vár, az rossz helyen keresgél, mert azzal sajnos a Mad Max nem tud szolgálni, ahogyan Max karakterének elmélyítése sem most fog megtörténni.

Értékelés: 73%

Narratíva: 70
Grafika: 82
Zene: 70
Játékélmény: 70

(Később a honlapon)


Hasonló játékok címkék alapján