Mafia: Definitive Edition (2020)

videojáték 18 9

Minden idők egyik legnépszerűbb akciójátéka, a Mafia: The City of Lost Heaven teljes felújítást kap a Mafia: Definitive Edition formájában! Az eredetileg 2002-ben megjelent bűnügyi kaland a mai napig a játékosok egyik kedvence, most pedig te is bepótolhatod, vagy újraélheted a teljes játékot a… [tovább]

Videók

angol
angol · magyar
angol · magyar
angol · magyar
angol · angol

Képek 25

SzereplőSzinkronhang
Tommy AngeloAndrew Bongiorno
PaulieJeremy Luke
SamDon DiPetta
Don SalieriGlenn Taranto
Frank CollettiSteven J. Oliver
VincenzoPaul Tassone
RalphyWard Roberts
Don MorelloSaul Stein
Sergio Morello Jr.Matt Borlenghi
Detective NormanDameon J. Clarke
Sarah AngeloBella Popa
Luigi MarinoRobert Catrini
Lucas BertoneThomas Gorrebeeck
CarloJoe Chambrello
SalvatoreJordi Caballero

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Evione 
Mafia: Definitive Edition (2020)

Mafia: Definitive Edition (2020) videojáték

Úgy alakult, hogy a Mafia sorozatból, pont a nagy klasszikus első résszel nem játszottam. Viszont a második rész örök kedvencem, így már nagyon régóta terveztem, hogy bepótolom a mulasztást, szóval kifejezetten örültem ennek a felújításnak. Amikor tavasszal jöttek a hírek, hogy a Mafia 2 Definitve Edition hatalmas nagy csalódás, tiszta bugos stb., akkor elkezdtem aggódni, hogy vajon az első résszel mi lesz a helyzet.
Szerencsére az aggodalmam alaptalannak bizonyult, a Mafia Definite Edition elképesztően jó lett, a készítők nagyon ügyesen varázsolták újjá a játékot. Mivel én nem játszottam az eredetivel, így nyilvánvalóan nem is tudom összehasonlítani a felújított változattal, de annyit mondhatok, hogy szerintem a készítők remek munkát végeztek, és persze ez semmit nem von le az eredeti játék értékeiből.
A történet tetszett, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhol kiszámítható volt, de ettől függetlenül is talán a három rész közül ennek a résznek a legerősebb a sztorija. Plusz a ’30-as éveket nagyon jól sikerült megidézni, és a karakterek is emlékezetesre sikerültek. Az utolsó jelenet (amelyik a második részben is benne van), meg még nagyobbat ütött így, hogy nem játszottam az első résszel, mert csak most esett le annak a bizonyos tettnek a jelentősége, és durva, hogy még a mai napig emlékszem arra a jelenetre a második részből.
A grafika mellett sem tudok elmenni szó nélkül, mert nagyon szép. Maga a város elképesztően eleven és részletes. Imádtam.

Szóval összességében, a Mafia Definite Edition mindenképpen egy kötelező darab, akkor is ha szeretted a régi változatot, és akkor is ha esetleg kimaradt, mert tényleg egy nagy klasszikusról van szó, amit kár kihagyni.

A legnagyobb baj, hogy most nagyon megjött a kedvem a Mafia 2-höz, de félek, hogy ebből a Definite Edition még mindig pont olyan bughalmaz, mint tavasszal volt.

4 hozzászólás
Master_Miller 
Mafia: Definitive Edition (2020)

Mafia: Definitive Edition (2020) videojáték

SOKKAL rövidebb mint az eredeti, összességében pedig a közelébe sem ér, viszont önmagában szuper játék lett.


Hasonló játékok címkék alapján