Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) videojáték 17

A történet a korai 18. században játszódik, a Karib-térségben, a kalózkodás aranykorában és a hírhedt kalózt, Edward Kenwayt követi, az Assassin's Creed III főhősének, Ratonhnhaké:ton nagyapját, aki az asszaszinok és a templomosok között vívott konfliktusba botlik.

Forrás:wikipédia.hu

Videók

angol

Képek 12

Hirdetés
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)

Kedvencelte 10

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

rhysciar 
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) videojáték

Ugh.
Edward ugorj ide!

Azt mondtam, IDE!

EDWARD, IDE!

AZ ÁLDÓJÁT KENWAY, MI AZ ÖRDÖGÉRT NEM UGRASZ ODA, AHOVÁ MONDOM?

Nos, Edward király, angol kir… ja izé, ez nem az a felület.
Szóval Edward Kenway az istenért nem ugrált oda, ahová szerettem volna, úgyhogy ez egy kínszenvedés volt. Sajnos ez mellett még a történet sem fogott meg, nem érzem át én ezt a kalózkodós életmódot. Főleg, hogy AC játékhoz képest ritka kevés dolgunk volt az asszasszinokkal meg a temlomosokkal, inkább Edward meggazdagodásán ügyködtünk. Nem feltétlen lenne ez baj, csak hát a játék címe ASSASSIN'S CREED…
És akkor a számomra slampos sztori mellé még itt volt ez a ritka pocsék optimalizálatlanság. Ha egyenesen akartam menni, ziher, hogy beakadtam az összes ruhaszárító kötélbe, ziher, hogy felmásztam az legkisebb kavicsra, cövekre, ládára, emelvényre.
És utána Kenway úgy döntött, onnan már nem tud tovább ugrani. Rengeteg idegtépő pillanatot okozott, aminek egyáltalán nem örültem, mert egy AC játéknak nem kéne ilyen bosszantónak lennie.
Úgyhogy én ezt többet nem is akarom látni. Erősen gondolkodom, hogy kihagyom a Rogue-ot is, ha az is ilyen (plusz komolyan rosszul voltam már, hogy fejleszteni kellett a hajót is, mert valamim mindig hiányzott hozzá), de hogy ennek többet a közelébe sem megyek, az is biztos. Egy életre elég volt. :(

7 hozzászólás
lipotdorka 
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) videojáték

A kedvenc AC játékom, a Syndicate mellett. Nem is tudom hányszor játszottam végig, nagyon nagy hatással volt rám. spoiler után napokig sokkban voltam.

Victorious 
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) videojáték

A legjobb AC játék szerintem.Ez a kalózos történet hihetetlenül tetszett,jó karakterek(Blackbeard,Anne Bonney,Mary Read),fantasztikus zene,remek hangulat minden ami kell.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján