Lélekpillangó

társasjáték 7 2
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–6

Boldogságot adni és kapni: mindenkinek ez az egyik célja az életben. De vajon tudjuk mi tesz boldoggá másokat és minket? A Lélekpillangó társasjáték során közelebb kerülünk a válaszhoz, hiszen minden fordulóban egy játékos megpróbálja kitalálni, a többiek közül kit mi tenne boldoggá. A kulcs az… [tovább]

Lélekpillangó

Kiadó
Gémklub

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

desertangelable 
Lélekpillangó

Lélekpillangó társasjáték

Sajnos az újrajátszhatósága szinte a nullával egyenlő. Illetve annyit pontosítanék, hogy ugyanazon társaságon belül nincs értelme egynél többször játszani vele. A kártyán lévő képek annyira egyszerűek és olyan kevés van belőlük, hogy kb. mindenki egyből megjegyzi, hogy ki mit választott. Valóban hasonlít egy kicsit a dixitre, de azért mégsem említeném egy lapon őket. A dixites kártyák annyira összetettek, hogy több dologra is lehet belőlük asszociálni, ezzel szemben ezeken a kártyákon olyan fotók vannak, amikből csak egy dologra lehet gondolni: pl. egy szál rózsa. Amúgy az elképzelés jó lenne, de a kivitelezés nem sikerült.

Rocketdog 
Lélekpillangó

Lélekpillangó társasjáték

A játék fontos része (lenne) az asszociáció képek segítségével. Viszont sokszor túl explicitek a képek, illetve nagyon hasonló témákat ábrázolnak. Egy-két kör erejéig érdekes, de egy felnőtt társaságot biztosan nem kötne le ennél tovább. Önismeretet és a játszótársak komolyabb megismerését se ettől várjuk :)
Részemről egyszerjátszós.


Hasonló játékok címkék alapján