Kitchen Rush (2017)

társasjáték 8 8
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

Vár a konyhaművészet világa! Vettetek egy éttermet, aminek sikere tőletek függ. Kizárólag a legfinomabb
hozzávalókat használjátok fel, friss növényekkel fűszerezzétek az ételeket, és ne várakoztassátok meg a
vendégeiteket – ha így tesztek éttermetek virágozni fog.
Ültessétek le… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Kitchen Rush (2017)

Kitchen Rush (2017) társasjáték

Bevezetésképp: imádtuk! *.*
Bővebben. Iszonyat tematikus, teljesen átjön, hogy milyen szervezettséget kér a konyhán együttdolgozás. Mindent előtte átbeszéltünk, ki mit fog csinálni. Közben szóltunk, ha valami hiányzott, valami kellett. Tetszik, hogy a munkások homokórák, hogy valós időben zajlik az egész játék. Iszonyat izgalmas tőle, ez adja a fűszert.
Szívesen felvettem volna és megnéztem volna magunkat kívülről. :D Kívülállók szerint, a játékmesterek szerint, akik több asztalt is végig néztek, azt mondták, nagyon szervezettek voltunk és rendet tartottunk. Valahol kiborultak emberek, szétestek, feladták. Szóval nagyon nem könnyű összehangoltnak lenni, közben a feladatot is teljesíteni időre.
Jó az újrajátszhatósága is. Lehet variálni, ki mit csinál, más lapok jönnek fel és igen, nem mindegy, kivel játszod, teljesen más élményt tud adni azzal, aki nem tud úgy odakoncentrálni pl. Meg lehet nehezíteni, hogy még kevesebb időt hagysz magatoknak a teljesítésre vagy legyen több pont összeszedése.
Alfa játékos kizárva. Mert persze előtte meg tudjuk beszélni a játék elejét, de utána nincs idő az agyalásra, csinálni kell, nem tudsz másnak dirigálni.
Nagyon minőségiek az alkatrészek. Annyira szuper, hogy több darabból rakod ki a pályát, minden elem két oldalas a több játékmód miatt. A fa alkatrészek is zsenik, minden összetevőnek van formája, nem csak kockák. Egyedül a fűszerek azok, de az nem zavar, mert úgysem férne már el a tányéron könnyebben.
Egy nagy bajunk volt, az ára! Elég borsos. De talán egyszer valamikor kifogunk egy szupi kedvezményt.
Nem mellesleg büszke vagyok, hogy magyar tőből fakad a játék. Tiszteletem! ♥

4 hozzászólás
Morpheus 
Kitchen Rush (2017)

Kitchen Rush (2017) társasjáték

Egy kicsit a Shokugeki no Souma animében éreztem magam amikor játszottam, ahogy a konyhában sürgölődtem. Ételeket kell főzni azoknak, akik bejönnek az éttermünkbe. spoiler Méghozzá időre. Méghozzá egyre bonyolultabb feladatokkal. A vendégeket fogadni, rendelést felvenni, a raktárból összeszedni a hozzávalókat, mosogatni, hogy legyen elég tányér, kirohanni a kertbe fűszerért, elmenni a piacra megvenni ami kifogyóban van, megfőzni az ételt. És mindezt pontosan négy perc alatt. :D És persze, bejönnek a bakik… Fogalmam sincs például, hogy miért főztem olyat, amit egyáltalán nem rendelt meg senki sem… Még a közelében sem voltam a rendelésnek…


Hasonló játékok címkék alapján