Sárkányok erdeje (2015)

társasjáték 8 9
Dragonwood
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

A sötét erdő legeslegmélyén – ahol a dühös ogrék, morcos goblinok, és félelmetesebbnél félelmetesebb sárkányok lapulnak – kell megmutatnod, hogy stratégiád igenis van olyan agyafúrt, hogy mindenkit legyőzz! Készen állsz rá?

Forrás: Reflexshop

Videók

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

worsi 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Az első parti első öt percében már meguntuk. Holnap azért kipróbáljuk a nagylánnyal is (meglátta, hogy játszunk vele, és hogy van benne unikornis (hát nem pont az az egy lap került akkor fölülre?)), de nem hiszem, hogy lesz saját példányunk.
(A Varázsfazéknál azért szórakoztatóbb, és legfőképpen rövidebb.)

Imma 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Ez egy nagyon kedves kártyajáték gyerekeknek, vagy ha valami nagyon egyszerűre vágytok (mondjuk egy kerthelyiségben nyáron a kedvenc italotok mellett… hmm…). Vannak lapjaitok, amiből kanaszta-szerűen kombinációkat gyűjtötök, amikkel megpróbáljátok „begyűjteni” az erdőben a szörnyeket. Ehhez dobtok a kockával, mint ahogy azt egy rendes szerepjáték megkívánja, továbbá lehet tápolni is a hősötök különféle cuccokkal vagy segítőkkel (unikornis! bájos nyuszi!), hogy a végén lévő pontszámlálással végre kiderüljön, ki is a jani.
Szerintem ez a begyűjtős rész kicsit sántít, mert már miért akarnék szörnyeket gyűjteni, ráadásul karddal? Szóval tudnám még hova fejleszteni (például több lénnyel). De különben a játék kiegyensúlyozott, kedvesen vicces (bár a nővérem szerint úgy még jobb lenne, ha prezentálni is kellene a csapást, a tiprást és a sikítást) szóval szerethető az egész. Próbáljátok ki!


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján