Sárkányok erdeje (2015)

társasjáték 8 15
Dragonwood / Drakenwoud
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

A sötét erdő legeslegmélyén – ahol a dühös ogrék, morcos goblinok, és félelmetesebbnél félelmetesebb sárkányok lapulnak – kell megmutatnod, hogy stratégiád igenis van olyan agyafúrt, hogy mindenkit legyőzz! Készen állsz rá?

Forrás: Reflexshop

Videók

magyar
magyar

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Imma 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Ez egy nagyon kedves kártyajáték gyerekeknek, vagy ha valami nagyon egyszerűre vágytok (mondjuk egy kerthelyiségben nyáron a kedvenc italotok mellett… hmm…). Vannak lapjaitok, amiből kanaszta-szerűen kombinációkat gyűjtötök, amikkel megpróbáljátok „begyűjteni” az erdőben a szörnyeket. Ehhez dobtok a kockával, mint ahogy azt egy rendes szerepjáték megkívánja, továbbá lehet tápolni is a hősötök különféle cuccokkal vagy segítőkkel (unikornis! bájos nyuszi!), hogy a végén lévő pontszámlálással végre kiderüljön, ki is a jani.
Szerintem ez a begyűjtős rész kicsit sántít, mert már miért akarnék szörnyeket gyűjteni, ráadásul karddal? Szóval tudnám még hova fejleszteni (például több lénnyel). De különben a játék kiegyensúlyozott, kedvesen vicces (bár a nővérem szerint úgy még jobb lenne, ha prezentálni is kellene a csapást, a tiprást és a sikítást) szóval szerethető az egész. Próbáljátok ki!

Darth_Revan 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Nagyon hangulatos kis játék. Egyszerű, de nagyszerű. Főleg belépő játékosoknak ajánlott. Gyerekekkel tökéletes játszani vele. Eleinte attól féltem, hogy túl gyerekes lesz a rajzok és a kártyák alapján, de gyorsan bele melegedtünk, elmerültünk benne. Volt egy pár feszült helyzet is. Biztos fogok még játszani vele jó sokat.

worsi 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Az első parti első öt percében már meguntuk. Holnap azért kipróbáljuk a nagylánnyal is (meglátta, hogy játszunk vele, és hogy van benne unikornis (hát nem pont az az egy lap került akkor fölülre?)), de nem hiszem, hogy lesz saját példányunk.
(A Varázsfazéknál azért szórakoztatóbb, és legfőképpen rövidebb.)


Hasonló játékok címkék alapján