Sárkányok erdeje (2015)

társasjáték 8 4
Dragonwood
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

A sötét erdő legeslegmélyén – ahol a dühös ogrék, morcos goblinok, és félelmetesebbnél félelmetesebb sárkányok lapulnak – kell megmutatnod, hogy stratégiád igenis van olyan agyafúrt, hogy mindenkit legyőzz! Készen állsz rá?

Forrás: Reflexshop

Videók

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Imma 
Sárkányok erdeje (2015)

Sárkányok erdeje (2015) társasjáték

Ez egy nagyon kedves kártyajáték gyerekeknek, vagy ha valami nagyon egyszerűre vágytok (mondjuk egy kerthelyiségben nyáron a kedvenc italotok mellett… hmm…). Vannak lapjaitok, amiből kanaszta-szerűen kombinációkat gyűjtötök, amikkel megpróbáljátok „begyűjteni” az erdőben a szörnyeket. Ehhez dobtok a kockával, mint ahogy azt egy rendes szerepjáték megkívánja, továbbá lehet tápolni is a hősötök különféle cuccokkal vagy segítőkkel (unikornis! bájos nyuszi!), hogy a végén lévő pontszámlálással végre kiderüljön, ki is a jani.
Szerintem ez a begyűjtős rész kicsit sántít, mert már miért akarnék szörnyeket gyűjteni, ráadásul karddal? Szóval tudnám még hova fejleszteni (például több lénnyel). De különben a játék kiegyensúlyozott, kedvesen vicces (bár a nővérem szerint úgy még jobb lenne, ha prezentálni is kellene a csapást, a tiprást és a sikítást) szóval szerethető az egész. Próbáljátok ki!


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján