Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

videójáték 16 18

Bővítsd a Horizon Zero Dawn részletgazdag, posztapokaliptikus világát ezzel a fantasztikus új bővítménnyel, amely új területet nyit meg a felfedezés előtt – egyedi, lebilincselő cselekménnyel, kalandokkal és egyéb tennivalókkal, amelyeket megpróbálhatsz teljesíteni… és túlélni.

A The… [tovább]

Videók

Képek 1

SzereplőSzinkronhang
AloyAshly Burch
AratakRichard Neil
Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 6

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kilgores 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Ez az a DLC, ami nem tesz túl sokat hozzá a játékhoz, semmivel sem többet, mint egy új havas pályarészt, pár új szörnyet és fegyvert. Azonban felmerül a kérdés, hogy van-e többre szükség, ha már az alapjáték így is kellően szórakoztató és csak egy pár órával kitolnád a játékidőt?

Szerintem nincsen és a Frozen Wilds pont az, amit egy ilyen DLC-nek nyújtania kell, anélkül, hogy rókabőrnek tűnjön. A történet teljesen illeszkedik a játékba, a havas tájak általában kevésbé tetszenek, de kétségtelen, hogy az alkotók itt is egy nagyon szép világot alkottak meg. Az új szörnyek ötletesek, az alapjátékban belengetett Banuk törzset jó volt megismerni, mert kellően más kultúra, mint a többi. A történet főgonosz, a másik elszabadult alfunkció talán nagyobb fenyegetés is lehetett volna, mintsem egy DLC gonosza, azonban jobb nem mindent több tíz órákra elhúzni, így ezen aztán nem érdemes fennakadni.

Akinek tetszett az alapjáték, annak ez is tetszeni fog. Vagy lehet éppen észre sem veszi, hogy ez egy DLC, mert szinte már mindenhol csak egyben árulják a fősztorival.

and_rea 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Nem mindig vagyok megelégedve a Dlc-k minőségével, de ez kifejezetten tetszett.
Viszonylag nagy új területet kapunk, egy gyönyörű havas tájat, új emberekkel, új küldetésekkel, és vannak új, nagyobb, erősebb ellenfelek is.
Már ahogy átérünk a Frozen wild világába, abból is látszik a kidolgozottság, igényesség, szóval gratulálok a fejlesztőknek, szép munkát végeztek.

MóroczMárk 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Nem volt rossz, hosszúságra bőven elég.
A havas pályákat sose szerettem, itt sem élveztem annyira. Ettől függetlenül kegyetlen szép.

Lehet csak beképzeltem, de a DLC-ben lévő karakterek arcai és mimikái, mintha jobban ki lennének dolgozva.
Az új fegyverek nem rosszak, de az skulóhoz némelyiknél komolytalan mennyiségű alapanyag kell, nem is nagyon használtam őket.
Az új gépek tetszettek a Fireclaw megiszzasztott párszor.
Új karakterek közül a kedvencem Varga lett :D

kitti_th 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Mint DLC, annyira nem kötött le, bosszantott a hegyvidéki terep, a hóban botladozás és a Cauldronban nagyon meggyűlt a bajom a boss fight alatt. Nagyon tetszett viszont a látvány, a Yellowstone maradványa és az aláfestő zene.

Victorious 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Ha nem is ad túlzottan sokat hozzá a játékhoz azért egynek bőven elment ez a dlc.
Ami meglepett, hogy itt jobban felfigyeltem a zenére, szóval ez mindenképp az előnyére vált.
A Fireclaw meg bekerült a Thunderjaw mellé a pokolszökevények táborába…

Rémálom 
Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds (2017)

Teljesen rendben lévő kiegészítő, az új fegyverek és robotok tök jók, jobban bírtam a vége harcot is, mint az alapjátékban (azt hiszem, ez már általánossá válik nálam), és bár a történet is kellemes, engem annyira a Banukok nem érdekeltek, nem kaptunk igazán érdekes új szereplőket.


Hasonló játékok címkék alapján