Hive Pocket (2010)

társasjáték 10
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2

Imádott Hive játékodat most már hordozható verzióban is megtalálhatod! A szabályok változatlanok: rovar katonáidat léptesd úgy, hogy az ellenfél királynője megbénított és mozgásképtelen legyen. „Mosquito” és „Ladybug”, a két új ízeltlábú harcos még izgalmasabbá teszi a csatát. Sikered záloga a… [tovább]

Hirdetés
Hive Pocket (2010)

Tervező
John Yianni

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Hive Pocket (2010)

Hive Pocket (2010) társasjáték

Remek kétfős absztrakt játék. Nagyon szeretjük. Tényleg hasonlít a sakkra, de én sokkal jobban szeretem. A bogarak cukik, a kis hatszögek összekoccanásának hangját imádom. Nem tudom, milyen a naggyal játszani, nekem pont megfelel ez a kis verzió, bármikor be tudom dobni a táskámba a zsákot és mehetünk is.

LittleStar 
Hive Pocket (2010)

Hive Pocket (2010) társasjáték

Nekem a hagyományos sakk sosem volt a kedvencem. A jó multkoraban szembejott velem ez a játék egy hirdetesben. Bújtam a netet napokig, nézegettem videókat, véleményeket stb. Aztán úgy döntöttem, jó ez nekem kell. Viszont csak a pocket verzió, mert sokkal jobban szeretem ezekből a kisebb, utazó méretet. (Plusz ebben benne volt a katica és a szúnyog, így azokat kulon nem kellett vadászni.)
Pár nap alatt megérkezett, azóta anyukámmal minden héten elokerul, nagyon megszerettuk. Nekem az állatos játékok egyébként is a szívem csücskei, de ez valahogy még inkabb belopta magát a szívembe, lelkembe.
Az is előnye a játéknak, hogy aránylag gyors egy kör belőle, így nagyon leharcolt hétköznapokon is este 1-2 parti belefer. :)
A kis kockák jó minőségűek, a festés is tényleg nem egy odahanyt valami. Nekem a pocketverziót kifejezetten jól esik kézbe venni.

Később megvettem hozzá a pincebogarat, ezt a kiegészítőt annyira nem találjuk hasznosnak, de néha jól jön. :) Viszont cuki. :D Komolyan.
Nálam a pók az, amit nem szeretek, szinte mindig az elején elpakolom, hogy ne kelljen mozgatni. :)
A hangya és a szúnyog nálam a favorit.
Anyukám pók és hangya párti, bár ő a szöcsket is sokszor beveti. :)


Hasonló játékok címkék alapján