Hidden Agenda (2017)

videojáték 16 12

Meg tudod őrizni a hidegvéred a hírhedt 'Trapper' gyilkos utáni nyomozásban? Használd mobileszközöd olyan kemény döntések meghozatalára, amelyek befolyásolják a PS4 exkluzív krimi thrillerének szerteágazó történetet a PlayLink választékából. Az Until Dawn fejlesztője, a Supermassive Games… [tovább]

Hidden Agenda (2017)

Más készítők
Supermassive Games

Platformok
PlayStation 4

Most játszik vele 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 
Hidden Agenda (2017)

Hidden Agenda (2017) videojáték

Háromszor futottam át rajta, de még mindig nem sikerült a legjobb befejezést előhozni. A magyar szinkron mondhatni tökéletes. Örülnék, ha mostantól több játéknál is lenne. Néhol a vágás a jelenetek között nem éppen sikerült jól, illetve a magyar feliratok sem mindenhol passzolnak az eredetihez. Még néhányszor biztosan előveszem majd és még a kooperatív játékmódot is ki kell próbálni. Egy mozijegy áráért már be lehet szerezni, szóval ajánlom mindenkinek, hogy tegyen vele egy próbát.

zkispet_foxdante 
Hidden Agenda (2017)

Hidden Agenda (2017) videojáték

Kimondottan érdekes egy játék a Hidden Agenda. :)
Nem egy hosszú játékról van szó, körülbelül 90-120 perc alatt végigjátszható. Ami egy egész esti mozinak felel meg. Egy olyan mozinak amiben döntéseket kell hozni, egyes jeleneteknél néha szemfülesnek kell lenni és van amikor gyorsnak. Csakhogy ne kalandozzon el senki figyelme. :) A történet nem kimondottan kiemelkedő, inkább az a középkategóriás krimi, egy sorozatgyilkossal, rendőrökkel, korrupcióval és a többi. Ami kiemeli ezt a játékot és engem is kíváncsivá tett az a magyar szinkron. Mert hát valljuk be PlayStation-on magyar szinkronos játék elég ritka (és ezzel együtt már három is van). A szinkron kimondottan minőségi, kiváló színészi munka. Csak dicsérni tudom. A történetre visszatérve, a készítők ügyeltek rá, hogy minden döntésünk valamilyen hatással legyen az eseményekre, ami miatt az ember nem csak egyszer akarja majd végigjátszani. Már kétszer végigjátszottam, de még biztos nekifutok párszor. :) Az irányítás is érdekesre sikerült, a megszokott kontroller helyett egy androidos eszközre és a megfelelő applikációra van szükségünk a játékhoz. Az applikáció lényegében touchpad ként működik amellyel a saját pöttyünket irányíthatjuk, és mellette információkat olvashatunk az egyes szereplőkről és a döntéseinkről. Nekem kimondottan tetszett. Az irányítással semmi gond nem volt, csak annyi, hogy az aksit nagyon gyorsan meríti (egy töltő jó ha van a közelben). De azért is jó választás ez a fajta vezérlés, mert a játékot akár hatan is lehet játszani (és hát ki az az elvetemült aki 6 kontrollert tart otthon). Mondjuk azt még nem tudom, mennyire szórakoztató egy ilyen típusú játékot többen játszani, de egyszer mindenképp kipróbálom. Összességében tetszett az összeállítás csak a történet lehetett volna egy kicsit összetettebb és merészebb. A jövőben még szívesen látnék pár hasonló alkotást. Valamelyest feldobná a szombat esti mozizást. :D A következő lehetne valami jó kis sci-fi. :)

Trickster 
Hidden Agenda (2017)

Hidden Agenda (2017) videojáték

Mire észbe kaptam már vége is volt, annyira rövid ez a játék. Igazából nagyon játéknak sem tudnám nevezni, inkább egy interaktív filmnek. A történet és a karakterek amúgy jók voltak, a gyilkosunk kilétére tényleg nem lehetett addig rájönni, míg nem kezdtek el érkezni a nyomok, szóval összességében jó volt, de azért lehetett volna hosszabb, mert ez így kicsit csalódást okozott, hogy ilyen hamar letudtam.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján