Fedőnevek képekkel (Fedőnevek 2) (2016) társasjáték 10 6

Codenames: Pictures
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–

A jól ismert Codenames játék, egy teljesen új kivitelezésben. Ha a szavak már túl egyszerűek, ha a haverok már fél szavakból is tudják, hogy mire gondolsz, akkor íme, itt a következő kihívás: Codenames: Pictures, vagyis Kódnevek, de képek formájában.
Te milyen kódnevet adnál egy kavicsot… [tovább]

Videók

magyar
angol
Hirdetés
Fedőnevek képekkel (2016)

Készítők
Vlaada Chvátil

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Fedőnevek képekkel (2016)

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Felnőtt szemmel talán egyetlen fokkal gyengébb, mint a Fedőnevek vagy a Fedőnevek négyszemközt, de még mindig nagyon jó asszociációs partijáték (és nem feltétlenül sokkal könnyebb, inkább más az asszociáció menete, ha bizarr képek közötti összefüggéseket kell találnunk szavak helyett). Cserébe gyerekekkel (mindenképp 6 év fölött) ezt a változatot ajánlom, mert nem jelenik meg számukra a másik két játék azon gyengéje, hogy folyton át kellene látniuk a szókészletet.

Baly 
Fedőnevek képekkel (2016)

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Nagyon tetszett! Hiába rövid egy menet, jó mert variálhatod a csapatokat és a játékot is. És 3 fővel is lehet játszani, ha az egyik az irányító. Mindegy hogy párosan, vagy páratlanul vagytok. Ráadásul több lappal is lehet játszani, csak ekkor a csapatkapitányoknak kell megbeszelni, hogy kie melyik mező legyen.
Mi nagyon élveztük :)


Folytatása

Fedőnevek négyszemközt (2017) társasjáték

Összehasonlítás

Fedőnevek


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján