Fedőnevek képekkel (2016)

társasjáték 10 22
Codenames: Pictures
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–

A jól ismert Codenames játék, egy teljesen új kivitelezésben. Ha a szavak már túl egyszerűek, ha a haverok már fél szavakból is tudják, hogy mire gondolsz, akkor íme, itt a következő kihívás: Codenames: Pictures, vagyis Kódnevek, de képek formájában.
Te milyen kódnevet adnál egy kavicsot… [tovább]

Videók

magyar

Képek 5

Kedvencelte 4

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Fedőnevek képekkel (2016)

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Csodálatos partyjáték, bárkit be lehet szippantani vele. 3-4 fős csapatokkal, vagy két párral is remekül működik. Az asszociációk nagyon viccesek tudnak lenni. Fontos, és nagyon kell figyelni, hogy a kémfőnök tényleg csak akkor szólaljon meg (és úgy amúgy kommunikáljon), mikor szabad, különben el tudja rontani a játékot. (Pl.: jajj, miért nem értitek, nem is arra gondoltam; biztos nem fog menni, de hajrá; stb stb)

Laszlo_Molnar 
Fedőnevek képekkel (2016)

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Felnőtt szemmel talán egyetlen fokkal gyengébb, mint a Fedőnevek vagy a Fedőnevek négyszemközt, de még mindig nagyon jó asszociációs partijáték (és nem feltétlenül sokkal könnyebb, inkább más az asszociáció menete, ha bizarr képek közötti összefüggéseket kell találnunk szavak helyett). Cserébe gyerekekkel (mindenképp 6 év fölött) ezt a változatot ajánlom, mert nem jelenik meg számukra a másik két játék azon gyengéje, hogy folyton át kellene látniuk a szókészletet.

Baly 
Fedőnevek képekkel (2016)

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Nagyon tetszett! Hiába rövid egy menet, jó mert variálhatod a csapatokat és a játékot is. És 3 fővel is lehet játszani, ha az egyik az irányító. Mindegy hogy párosan, vagy páratlanul vagytok. Ráadásul több lappal is lehet játszani, csak ekkor a csapatkapitányoknak kell megbeszelni, hogy kie melyik mező legyen.
Mi nagyon élveztük :)


Folytatása

Fedőnevek négyszemközt (2017) társasjáték

Összehasonlítás

Fedőnevek


Hasonló játékok címkék alapján