Far Cry 5 (2018)

videojáték 10

A Far Cry a díjnyertes sorozat legújabb részében Amerikába látogat el.

Üdvözlünk a Montana területén fekvő Hope megyében. Ez az idilli hely ad otthont egy szabadság szerető közösségnek – és a The Project at Eden's Gate néven ismert végítélet fanatikus szektának. A karizmatikus Joseph… [tovább]

Videók

angol
Hirdetés

Most játszik vele 7

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

csartak 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videojáték

A vége megdöbbentő, kiábrándító, akármelyiket választom, egyik se spoiler kifejletű.. de most tudom miért new dawn lesz az új rész.
Először hiányzott a dzsungel, ez elveszett egzotikus sziget érzése…. de azért ismét élvezetem az open world előnyeit. Azért még mindig Vaas és Pagan Min a kedvencem. :)

Evione 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videojáték

A Far Cry 5 a már jól bevált formulát hozza, ami a játékmenetet illeti, és ezen kár is lenne változtatni, jól működik, és könnyű visszarázódni, ha esetleg egy ideig nem tudunk foglalkozni vele. Arra is ad lehetőséget, hogy az ember a saját játékstílusának megfelelően nyomuljon, de mint mondtam, ezek már ismerősek lehetnek a többi Far Cry játékból is.
A történetről annyit, hogy ezúttal egy őrült szektavezér ellen kell harcolnunk egy montanai megyében. Itt van három régió, és három alvezér, melyeket ha legyőztünk, akkor mehetünk neki a szektavezérnek, John Seednek. Szerintem a történet nagyon jó, kellően meglepő is tud lenni, vannak azért benne olyan fordulatok, amelyekre nem számítottam. A vége meg egészen meghökkentő volt, de nekem pl. tetszett.
Egyetlen negatívumot tudok csak felhozni, és az a resistance point rendszer. Nem magával a rendszerrel van bajom, hanem annak beállításával, ugyanis nagyon hamar össze lehet gyűjtögetni a pontokat, így végül, ha a játékos igazán nekidurálja magát, viszonylag rövid idő alatt le lehet nyomni a játékot. És bármennyire is tetszett, azért nincs a játékban annyi potenciál, hogy azután is barangolni akarnék benne, miután a sztorivonalat végigjátszottam.


Népszerű idézetek

Evione 

Tracey: Hey! You're gonna introduce us or we just gonna stand around here all awkward and shit?
Virgil: Language!
Tracey: Oh fuck off, Virgil!

Far Cry 5 (2018) videojáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján