Far Cry 5 (2018)

videójáték 17

A Far Cry a díjnyertes sorozat legújabb részében Amerikába látogat el.

Üdvözlünk a Montana területén fekvő Hope megyében. Ez az idilli hely ad otthont egy szabadság szerető közösségnek – és a The Project at Eden's Gate néven ismert végítélet fanatikus szektának. A karizmatikus Joseph… [tovább]

Videók

angol
SzereplőSzinkronhang
Joseph 'The Father' SeedGreg Bryk
Hirdetés

Most játszik vele 12

Kedvencelte 4

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

csartak 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videójáték

A vége megdöbbentő, kiábrándító, akármelyiket választom, egyik se spoiler kifejletű.. de most tudom miért new dawn lesz az új rész.
Először hiányzott a dzsungel, ez elveszett egzotikus sziget érzése…. de azért ismét élvezetem az open world előnyeit. Azért még mindig Vaas és Pagan Min a kedvencem. :)

Evione 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videójáték

A Far Cry 5 a már jól bevált formulát hozza, ami a játékmenetet illeti, és ezen kár is lenne változtatni, jól működik, és könnyű visszarázódni, ha esetleg egy ideig nem tudunk foglalkozni vele. Arra is ad lehetőséget, hogy az ember a saját játékstílusának megfelelően nyomuljon, de mint mondtam, ezek már ismerősek lehetnek a többi Far Cry játékból is.
A történetről annyit, hogy ezúttal egy őrült szektavezér ellen kell harcolnunk egy montanai megyében. Itt van három régió, és három alvezér, melyeket ha legyőztünk, akkor mehetünk neki a szektavezérnek, John Seednek. Szerintem a történet nagyon jó, kellően meglepő is tud lenni, vannak azért benne olyan fordulatok, amelyekre nem számítottam. A vége meg egészen meghökkentő volt, de nekem pl. tetszett.
Egyetlen negatívumot tudok csak felhozni, és az a resistance point rendszer. Nem magával a rendszerrel van bajom, hanem annak beállításával, ugyanis nagyon hamar össze lehet gyűjtögetni a pontokat, így végül, ha a játékos igazán nekidurálja magát, viszonylag rövid idő alatt le lehet nyomni a játékot. És bármennyire is tetszett, azért nincs a játékban annyi potenciál, hogy azután is barangolni akarnék benne, miután a sztorivonalat végigjátszottam.

Zakkant_Tudós 
Far Cry 5 (2018)

Far Cry 5 (2018) videójáték

Nagy rajongója vagyok (a 2. részt kivéve) a szériának, és ez az epizód is remekmű. Kisebb hibái azért vannak, amiket előttem már felsoroltak, de ezeket leszámítva mind játékmenet, mind grafika, mind mondanivaló tekintetében a 2018-as év egyik húzócíme volt. (Egyelőre csak az alapjátékról tudok nyilatkozni.)
Bízom benne, hogy egyszer még rendes magyarítás is készül hozzá, megérdemelné a játék.


Népszerű idézetek

Evione 

Tracey: Hey! You're gonna introduce us or we just gonna stand around here all awkward and shit?
Virgil: Language!
Tracey: Oh fuck off, Virgil!

Far Cry 5 (2018) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján