Rage 2 (2019)

videójáték 18 3

Egy aszteroida kipusztította a világ 80%-át, az emberiség száma folyamatosan csökken. Könyörtelen és vérszomjas bandák járják a végtelen utakat, és a zsarnok Authority vasmarokkal kormányoz. Te vagy Walker, a pusztaság utolsó Rangere, fenyegetés az Authority uralmára, és megfosztottak az… [tovább]

Videók

angol
Hirdetés

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Evione 
Rage 2 (2019)

Rage 2 (2019) videójáték

Ebben a játékban minden megvan, amitől jó lehetne, de én azt érzem, hogy a készítők nem aknázták ki eléggé a benne rejlő lehetőségeket.
A történet felejthető. Kb. semmit nem mozgatott meg bennem, nem különösebben érdekes vagy emlékezetes, csak úgy van és időnként eléggé megfárad. Rendes bossokat sem tudtak kitatálni. Egy nagy mutáns izét használnak állandóan bossnak, néhány alkalommal (négyszer talán) raknak rá páncélt és elnevezik cyber crushernek, de ennyi, illetve kétszer lehet szembenézni a játék főellenségével, amit hagyjunk is, mert a második alkalom szerintem iszonyat gagyi lett. Egyébként is elég repetitív a gameplay, hiába vannak különböző tevékenységek a fősztori mellett, az összes egy kaptafára készült. Egyébként a harcrendszer szerintem ötletes és nagyon élvezetes harcolni.
Sajnos, mint open world nem igazán működik jól a játék, mert folyamatosan azzal szembesülsz, hogy mennyire üres az egész. Egy idő után iszonyat unalmas fel-le furikázni a kietlen tájon. Persze próbálkoztak némi élettel megtölteni, ami kimerül annyiban, hogy néha szembejön egy-két jármű és konvoj, meg random ledobál eléd a játék ellenfeleket, de ettől nem lesz sokkal élettel telibb a Rage 2 világa.
Sajnálom, hogy nem írhatok jobbakat róla, mert azért volt egy-két badass és fun momentum, de összességében nem a legjobb játék, amihez eddig szerencsém volt.

Anonymusx 
Rage 2 (2019)

Rage 2 (2019) videójáték

/ Hardon kezdtem el /

Nem volt nehéz hardon, amikorra már több fejlesztésem volt, már szinte könnyű is lett..
Amúgy nem volt rossz a játék…


Hasonló játékok címkék alapján