Doom Eternal (2020)

videójáték 4

Az id Software gondozásában készülő DOOM Eternal a díjnyertes, nagysikerű DOOM (2016) közvetlen folytatása. Tapasztald meg az erő és sebesség tökéletes kombinációját az FPS játékok következő lépcsőfokával! Az idTech 7 motorral és a Mick Gordon zenéinek lüktető ritmusával életre keltett játékban… [tovább]

Most játszik vele 1

Kedvencelte 4

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Rémálom 
Doom Eternal (2020)

Doom Eternal (2020) videójáték

Erről a játékról csak egy szó jut eszembe: igényes.

Bár az elején a látványvilág designjával nem voltam kibékülve (nekem a 2016-os Doom szörnyei jobban bejöttek), az első pályák egyhangú színpalettája után, azért tartogatott nagyon dögös dolgokat ez még, és belerázódtam.

De nemcsak audio-vizuális élménynek jó a pörgős hentelés, kifejezetten élveztem, hogy hiába most fejeztem be az előző részt, ez annyival másabb volt, nem csak hozzátoldottak valamit, hanem tényleg igényesen újították fel a harc rendszert, és hagyták el a néha unalmasabb dolgokat (pl. okés szerettem az előző részben a rune trialokat, de azért biztos nem játszanám újra, sokkal jobban élveztem itt a secret encountereket), és bár nem játszottam még újra a dolgokat a mission selecttel, de úgy érzem, itt előbb elő fogom ezt a játékot újra venni, hogy minden titkot megtaláljak.

Külön újítás a platformer része, és bár általában ezekben béna vagyok (jó, miben nem :D), ezt itt kifejezetten élveztem.

DLC: Nekem bejöttek a DLC-k is, sokkal nehezebb, kínzósabb harcok (talán néha túl hosszúak, talán csak én vagyok béna), a mapek jobban bejöttek, nehéz platformozós harcok is akadnak. A boss fightok is rendben vannak, noha az utolsó egy kicsit… hajat tépős. :D

Játékidő: 43 óra


Hasonló játékok címkék alapján