Fallout 4 (2015)

videójáték 18 24

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Fallout 4 helyszíne Boston és környéke, a „Commonwealth”, egész pontosan ami megmaradt belőle 2287-re a 210 évvel korábban történt Nagy Háború után (melynek közvetlen előzményei és történései a korábbi játékokból már ismertek voltak). Az előző epizódokkal ellentétben ez a rész pontosan a… [tovább]

Videók

angol
Hirdetés

Most játszik vele 7

Kedvencelte 12

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

marcipancica 
Fallout 4 (2015)

Fallout 4 (2015) videójáték

A végigjátszottad? kérdés itt is kicsit félrevezető, mivel végig sosem lehet játszani ezt a játékot, de 100+ játékóra úgy érzem mondható végigjátszásnak.
Nem egy New Vegas, nem egy Fallout 3, de a maga nemében jó játék ez. Csak nem Fallout-játék.

Victorious 
Fallout 4 (2015)

Fallout 4 (2015) videójáték

Rendkívül jó játék,jó mellékküldetésekkel(persze némelyik már ismétlődő ami annyira már nem érdekel).Kétszer játszottam „végig” de gondolkozom majd valamikor egy harmadikon :D

szerk 2021: na jó szerintem ha újrajátszanám már nem lenne 10 csillag, de hagyjuk meg ezt így egyelőre :D

OldNile 
Fallout 4 (2015)

Fallout 4 (2015) videójáték

Nem sok játék van, amit valaha megjelenéskor megvettem volna, de ez olyan volt – az az eset, amikor a release napján délután 2-kor leülsz, telepíted és belefogsz, aztán később rájössz, hogy már rég vacsorázni kellett volna.

A korábbi Falloutokkal is játszottam (a New Vegas nagy favorit), és persze sok dologban eltávolodott a klasszikus Fallout elemektől (skill rendszer eltűnt, helyette perkek, egyszerűsített dialógus stb.), viszont az újdonságok cserébe lekötöttek. Rengeteget tudok szöszölni a settlementek kiépítésével, a lakosok felszerelésével, a fegyverek és páncélzat finomhangolásával, módosítgatásával. A power armor (ami szintén személyre szabható és fejleszthető) immár inkább külön „jármű”, mint ruházat, nem lehet csak úgy zsebből magadra kapni, és energiát is igényel, cserébe viszont jócskán megnő benne a túlélőképesség és az „inventory” (és mellesleg nagyon laza benne dübörögni a raiderek felé).

A fő sztoriszálon kívül rengeteg egyéb quest és felkutatnivaló van a játékban (már a DLC-k nélkül is, de velük meg pláne), de a Skyrimmel ellentétben itt érdekelt eléggé a történet, hogy a fő szálat is végigvigyem.

Szyszyyy 
Fallout 4 (2015)

Fallout 4 (2015) videójáték

Hm.
Nekem nem tetszett ez a játék. Nem is mondhatnám, hogy hű de sokáig vittem volna.
Valamiért a stílusa és a történet szál sem ragadott magával.


Népszerű idézetek

Victorious 

The Sole Survivor: War… war never changes.

Fallout 4 (2015) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján