Batman: Arkham Asylum (2009)

videójáték 35

A Batman: Arkham Asylum egy akció-kalandjáték, melynek főszereplője a DC Comics népszerű képregényhőse, Batman. A játék 2009 augusztusában jelent meg PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, szeptemberben pedig a Microsoft Windows átirat is elkészült. A játékot egy korábban kevésbé… [tovább]

Képek 10

SzereplőSzinkronhang
Batman / Bruce WayneKevin Conroy
JokerMark Hamill
Harley Quinn / Harleen QuinzelArleen Sorkin
Bane / Carl ToddFred Tatasciore
Jim Gordon / Quincy Sharp / Louie Green / Amadeus ArkhamTom Kane
Hirdetés

Most játszik vele 3

Kedvencelte 29

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

lilla_csanyi 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videójáték

Úristen! Batmannek lenni annyira menő, annyira laza, annyira epic!
Sötét atmoszférájú játék, ami bár eléggé lineáris, az ellenfelek kiiktatására sokszor több módszer is lehetséges, így ez egyáltalán nem zavaró. A játék során egyre több és egyre klasszabb kütyüket kapunk, amiknek segítségével nyakig merülhetünk a Batmanség legjavába. Mivel én nem vagyok egy pro gamer, easy módban játszottam végig, és úgy valóban gyorsan és dinamikusan lehetett aprítani az ellent. A legjobban Scarecrow steampunkos hangulatú rémálom-vízió pályái tetszettek.
A történetbe nagyon sok klasszikus Batman főgonoszt belesűrítettek, és ha az ember szorgalmasan gyűjtögeti a róluk szóló hangjegyzeteket – amik nincsenek különösebben eldugva – akkor elég hamar elég sok dolgot megtudthat róluk anélkül is, hogy valaha képregényhez nyúlt volna.
Az irányítása kicsit idegesítő – igazán rakhatnának 1-2 plusz gombot a konzolra, hogy ne kelljen mindenre ugyanazt a 3 dolgot nyomogatni, és PC-n is élvezetesebb lehessen! A látványvilága szerintem nagyon klassz, mondjuk engem általában könnyű lenyűgözni az ilyen szürkés-kékes-nyomasztós-képregényes dolgokkal.
Már alig várom a következő steam akciót, mert a folytatásokra természetesen vevő leszek. :)

Vladi 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videójáték

Mostanában több PS3-as játék PC-s átiratát próbáltam ki, és azt kell mondjam egészen borzalmas munkát végeztek sokszor a portolással, illetve az akkori játékok sok mindenben iszonyú elszúrt játékélményt romboló megoldásokkal működtek.
Ennél a játéknál pl. nem lehet az egér érzékenységét állítani, csak úgy ha a játékfáljokban matatsz, és megtalálod, hol kell átírni azokon belül az érzékenységet. És az alapérzékenység, amivel dolgozik a játék borzalmas, szóval kénytelen leszel ezzel szenvedni, ha élvezni akarod a játékot.
A gombkiosztást nem lehet megváltoztatni! Ez nevetséges.
De végül azért hagytam abba a játékot idejekorán, mert ugye én a legnehezebb fokozaton szoktam játszani, de olyan elcseszett a checkponit rendszer, hogy teljességgel elviselhetetlen, szóval bármennyire is tetszett a játék ezzel nem idegelem magam. Anno jelentős részben végigjátszottam PS3-on, de végül ott sem vittem végig valamiért.

Minitron 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videójáték

Ez volt az első Batman-es játékom. Eszembe sem jutott, hogy ennyire imádni fogom. Annyira menő volt az egész: a harc, az eszközök…

A Scarecrow-val való harcok voltak a kedvenceim, annyira elborult volt.

spoiler

Master_Miller 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videójáték

Zseniális volt! Batman végül kapott egy méltó játékot, mellép pedig olyan vizualitást tettek le, hogy az ember csak forgatja a fejét! Felejthetetlen.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

BioShock Infinite (2013) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján