Batman: Arkham Asylum (2009)

videojáték 30

A Batman: Arkham Asylum egy akciójáték, melynek főszereplője a DC Comics népszerű képregényhőse, Batman. A játék 2009 augusztusában jelent meg PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, szeptemberben pedig a Microsoft Windows átirat is elkészült. A játékot egy korábban kevésbé ismert cég, a… [tovább]

Képek 10

SzereplőSzinkronhang
Batman / Bruce WayneKevin Conroy
JokerMark Hamill
Harley Quinn / Harleen QuinzelArleen Sorkin
Hirdetés

Most játszik vele 3

Kedvencelte 23

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

lilla_csanyi 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videojáték

Úristen! Batmannek lenni annyira menő, annyira laza, annyira epic!
Sötét atmoszférájú játék, ami bár eléggé lineáris, az ellenfelek kiiktatására sokszor több módszer is lehetséges, így ez egyáltalán nem zavaró. A játék során egyre több és egyre klasszabb kütyüket kapunk, amiknek segítségével nyakig merülhetünk a Batmanség legjavába. Mivel én nem vagyok egy pro gamer, easy módban játszottam végig, és úgy valóban gyorsan és dinamikusan lehetett aprítani az ellent. A legjobban Scarecrow steampunkos hangulatú rémálom-vízió pályái tetszettek.
A történetbe nagyon sok klasszikus Batman főgonoszt belesűrítettek, és ha az ember szorgalmasan gyűjtögeti a róluk szóló hangjegyzeteket – amik nincsenek különösebben eldugva – akkor elég hamar elég sok dolgot megtudthat róluk anélkül is, hogy valaha képregényhez nyúlt volna.
Az irányítása kicsit idegesítő – igazán rakhatnának 1-2 plusz gombot a konzolra, hogy ne kelljen mindenre ugyanazt a 3 dolgot nyomogatni, és PC-n is élvezetesebb lehessen! A látványvilága szerintem nagyon klassz, mondjuk engem általában könnyű lenyűgözni az ilyen szürkés-kékes-nyomasztós-képregényes dolgokkal.
Már alig várom a következő steam akciót, mert a folytatásokra természetesen vevő leszek. :)

Master_Miller 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videojáték

Zseniális volt! Batman végül kapott egy méltó játékot, mellép pedig olyan vizualitást tettek le, hogy az ember csak forgatja a fejét! Felejthetetlen.

Minitron 
Batman: Arkham Asylum (2009)

Batman: Arkham Asylum (2009) videojáték

Ez volt az első Batman-es játékom. Eszembe sem jutott, hogy ennyire imádni fogom. Annyira menő volt az egész: a harc, az eszközök…

A Scarecrow-val való harcok voltak a kedvenceim, annyira elborult volt.

spoiler


Folytatása

Batman: Arkham City (2011) videojáték

Összehasonlítás

Batman: Arkham


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján