BioShock Infinite (2013)

videójáték 46

A BioShock Infinite egy Irrational Games által fejlesztett belső nézetű lövöldözős (FPS) akciójáték szerepjáték elemekkel, amit a 2K Games adott ki 2013-ban PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows, MacOS platformokra. Linux-port 2015-ben jelent meg. A BioShock: The… [tovább]

Videók

angol
angol

Képek 6

SzereplőSzinkronhang
Booker DeWittTroy Baker
ElizabethCourtnee Draper
Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Bioshock Infinite

1 tag · 0 karc · Bővebben


Most játszik vele 1

Kedvencelte 38

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Vladi 
BioShock Infinite (2013)

BioShock Infinite (2013) videójáték

Az alapjáték kétharmadáig nem volt különösebb gondom vele, attól eltekintve, hogy egy olyan FPS-t kaptunk, ami minden tekintetben gyenge volt technikailag, de aztán az utolsó harmadban elkezdtem alig találni töltényeket, és hard módon az ellenfelek sokkal erősebbek lettek, akiket a gyenge fegyverekkel töltény nélkül sokszor nem is lehetett megölni, és ezen még a varázslatok sem segítettek, mivel mannából sem lehetett annyit találni, hogy kompenzálja a töltényhiányt. Aztán a játék elkezdett sokszor totál belassulni, és végül már nagyon a vége felé totál bebugolt, úgy hogy nem lehetett folytatni. Namost én sok bugot meg tudok bocsátani, de a gamebreaking bugra nincs bocsánat.
Kipróbáltam az első DLC-t is, annál már az elejétől kezdve még sokkal durvább hiány jelentkezett töltényből, mint az alapjátékban, és minden másból is, szóval összességében elég borzalmas tapasztalatokkal kellett búcsúznom ettől a játéktól, pedig a gyengeségei ellenére tudtam szeretni valamennyire egy ideig. Iszonyú csalódás, hogy beleraktam 13 órát, és végül azt kellett itt bejelölnöm, hogy félbehagytam.

Master_Miller 
BioShock Infinite (2013)

BioShock Infinite (2013) videójáték

Egy reggeltől estig tartó maratonnal játszottam végig. A történet nagyon érdekes, a játékmenet egy kissé árkádos volt az én ízlésemnek. A vizuális megjelenítése ezzel a rajzfilmes-mesés megjelenítéssel viszont nagyon betalált. Nem lesz az örök kedvencem, de azért a Bioshock sorozat előtt elismeréssel adózom.

beccaelle 
BioShock Infinite (2013)

BioShock Infinite (2013) videójáték

Ez valami elképesztően jó játék. Olyat üt a vége, hogy nem tudod elfelejteni az élményt sose. ❤

Victorious 
BioShock Infinite (2013)

BioShock Infinite (2013) videójáték

Meglepően élveztem a játékot pedig azt hittem annyira nem fogom :D

Szerk 2022
Újrajátszós lassan, de most majd az előző részekkel együtt!

Újrázás 2022
Végül kb 6 év után újráztam miután kivittem az előzőeket. Igazából bevallom, hogy anno jobban tetszett. Ehhez az is hozzájárult, hogy most valamiért iszonyatosan rosszul futott a gépemen pedig simán mennie kellett volna. Konkrétan low grafikán kellett futtatnom, hogy játszható legyen, minden más hasztalan volt. (emiatt erősen elgondolkoztam eleinte, hogy dobom a fenébe)
De végül túltettem magamat rajta és befejeztem. Rossznak amúgy még mindig nem rossz, csavaros a story és a végét a mai napig szeretem. Elizabeth egy érdekes karakter szerintem. Persze vannak elég idegesítő részei is, mint pl a szellemes.
Mindenképp hiányoltam a térképet még ha nem is volt annyira nagy a pálya.


Hasonló játékok címkék alapján