Assassin's Creed III (2012)

videójáték 53

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ratonhnhaké:ton apja brit, anyja pedig mohawk indián volt, így anyja törzsében nevelkedett, apja nélkül. Gyermekkorában súlyos szenvedéseken ment keresztül, leginkább a törzs összecsapásai alatt az európai gyarmatokkal; ezek a konfliktusok akkor érték el csúcspontjukat, amikor a gyarmati erők… [tovább]

Assassin's Creed III Remastered2019

Videók

Képek 3

SzereplőSzinkronhang
Connor (Ratonhnhaké:ton)Noah Watts
Haytham KenwayAdrian Hough

Most játszik vele 2

Kedvencelte 19

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

CaptainV 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Maga a játékmenet förtelmesen unalmas, a helyszín meg, hát köszönöm, de mégis mi olyan épült a 18. századi Észak-Amerikában, amire érdemes felmászni, úgyhogy én ezt abbahagytam, de egyszer bizony isten rászántam az időmet, és megnéztem az egész sztorit youtube-on, és most már vérzik érte a szívem, mert Connor ugyan nem lett izgibb, de Haytham Kenway, nem hazudok, az egyik legjobb karakter az AC univerzumában, a történet pedig egész jól kigyúrja magát a végére. Kár. A bugokon viszont jól szórakoztam.

Gyula_Radics 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Régebben mikor megjelent játszottam már vele, és most , hogy az AC sorozat végigjátszásánál ez következett a sorban,örültem. Hát nem kellett volna. Nem tudom, hogy az emlékeim koptak meg ennyire, vagy a játék megjelenése óta eltelt 8 év alatt változott az ízlésem ennyit, talán a játék öregedése miatt – amit valljunk be, nem zajlott méltósággal – óriási csalódás volt. Emlékeimben „túlromantizálódott” (van ilyen szó?) az amerikai függetlenségi háború díszletei között játszódó AC3.
Hol is kezdjem? Talán Connorral. Nem, az indián nevét nem tudom leírni….Hát szegénykém egyik elődjéhez – Altair és Ezio – sem ér fel. Nagyon nem. Naív, unszinpatikus, sokszor az esztelenségét csillogtató karakter. Az egész játék során egyetlen egyszer sajnáltam meg, mondjuk akkor sem őt, hanem a végtelenül naív, befolyásolt és becsapott, majd kizsákmányolt indián népet. A fater Haytham Kenway sokkal tökössebb, szinpatikusabb karakter volt templomos mivolta ellenére is. Kár, hogy nem maradt ő a főszereplő, mint assassin.
Az irányitás valami szörnyü volt. Hozzá kell tennem, hogy a régi XBOX360-as verziómat szedtem elő, a Remastert nem tudom milyen. Sok-sok küldetés kellett újra csinálnom az irányítás miatt. Mászott mikor nem akartam, nem mászott mikor akartam. A lóháton való közlekedéssel is meggyült a bajom több alkalommal is. Borzalmas volt.
A menürendszer számomra kaotikus és átláthatatlan volt.
A grafikáról nincs értelme beszélni 8 év távlatában. Maradjunk annyiban, hogy rosszul öregedett a cucc.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

-"Az indiánok nem assassin-ok"
-K.
-"Figyelsz arra amit mondok?"
-K.

K=Oké (flegma formája)
Miért kell mások kedvét elvenni az egésztől?
Hát nem sikerült! :D És a könyv is rengeteg plusszal szolgált. Főleg Haytham-ről. :)

2020.08.17.
Nem ütött akkorát a cselekmény a mostani végigjátszásnál. A véleményem nem változott, de az tény, hogy egy gyengébb AC játék a sorozatból.
Viszont a sztori megragadó (kicsit katyvasz, pedig könyvben is olvastam és ott egyszerűbben meg lehetett érteni), a játékmenet izgalmas. A harc kicsit nehézkes volt, de tekintve, hogy a 2. rész után ez egy nagy újítás volt, így nem panaszkodom. Főleg, hogy most a 4. rész után kezdtem bele ebbe.
A jelen sztorija kicsit megdöbbentett, pedig tudtam, hogy mi történik/történt.
A grafika a Remastered-ben szépen lett újradolgozva. A hangok, zenék, szinkronok mind tökéletesen illettek a játékhoz, magához a korhoz.
Jó volt. Kis nosztalgia. :)

Victorious 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Hát nem éppen a kedvencem.Régen volt mikor játszottam de talán a leggyengébb azok közül.A főszereplő Connor számomra nem volt szimpatikus,az irányítás sem volt valami jó,az meg hogy több mint fél órát kellett várni az end credit végére mert nem lehetett skippelni kikészített. A jelenbeli szál meg konkrétan irritált.

Master_Miller 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Ha a második rész volt a legjobb, akkor ez a rész a legkiforrottabb. Nem keveset tesz hozzá az, hogy a kedvenc történelmi korszakomat dolgozza fel.

A játékmenetbe érdekes és élvezetes újításokat vezetett be, valamint a sorozatban először (és talán utoljára) nem fekete-fehéren mutatta be a Templomosokat, hanem árnyalta a képet, bemutatta a motivációikat amik más megvilágításba helyezték a szervezetüket.

Sajnos a jelenkori történet is lezárult ebben a részben, azóta csak vergődik a sorozat ezen része, látványosan nem tudtak mit kezdeni a folytatásokban ezzel. Remélem egyszer visszatérnek egy épkézláb, nagyívű sztorival.

A hozzá kapcsolódó könyv pedig egyenesen kötelező annak, aki szereti a 3. részt.

La_ra 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Connor roppantul unszimpatikus főhős volt benne, egyáltalán nem adta át az indiánok szellemét és eszméit, ráadásul éretlen és forrófejű volt.
A történet se maradt meg bannam igazán, a Desmond szál pedig annyira felesleges és idegesítő volt benne… ><

fanta98 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videójáték

Megdöbbentett, hogy sokan nem szeretik ezt a részt. Pedig szerintem jó volt ez, bár tudom, hogy nem a legjobb.
Én szerettem Connort, meg az egész történetet. Talán nem volt a legpörgősebb, de nagyon tetszett az indiános sztori.


Hasonló játékok címkék alapján