Assassin's Creed III (2012)

videojáték 47

Ratonhnhaké:ton apja brit, anyja pedig mohawk indián volt, így anyja törzsében nevelkedett, apja nélkül. Gyermekkorában súlyos szenvedéseken ment keresztül, leginkább a törzs összecsapásai alatt az európai gyarmatokkal; ezek a konfliktusok akkor érték el csúcspontjukat, amikor a gyarmati erők… [tovább]

Assassin's Creed III: Remastered2019

Videók

Képek 3

SzereplőSzinkronhang
Connor (Ratonhnhaké:ton)Noah Watts
Haytham KenwayAdrian Hough

Most játszik vele 3

Kedvencelte 17

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

CaptainV 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

Maga a játékmenet förtelmesen unalmas, a helyszín meg, hát köszönöm, de mégis mi olyan épült a 18. századi Észak-Amerikában, amire érdemes felmászni, úgyhogy én ezt abbahagytam, de egyszer bizony isten rászántam az időmet, és megnéztem az egész sztorit youtube-on, és most már vérzik érte a szívem, mert Connor ugyan nem lett izgibb, de Haytham Kenway, nem hazudok, az egyik legjobb karakter az AC univerzumában, a történet pedig egész jól kigyúrja magát a végére. Kár. A bugokon viszont jól szórakoztam.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

-"Az indiánok nem assassin-ok"
-K.
-"Figyelsz arra amit mondok?"
-K.

K=Oké (flegma formája)
Miért kell mások kedvét elvenni az egésztől?
Hát nem sikerült! :D És a könyv is rengeteg plusszal szolgált. Főleg Haytham-ről. :)

2020.08.17.
Nem ütött akkorát a cselekmény a mostani végigjátszásnál. A véleményem nem változott, de az tény, hogy egy gyengébb AC játék a sorozatból.
Viszont a sztori megragadó (kicsit katyvasz, pedig könyvben is olvastam és ott egyszerűbben meg lehetett érteni), a játékmenet izgalmas. A harc kicsit nehézkes volt, de tekintve, hogy a 2. rész után ez egy nagy újítás volt, így nem panaszkodom. Főleg, hogy most a 4. rész után kezdtem bele ebbe.
A jelen sztorija kicsit megdöbbentett, pedig tudtam, hogy mi történik/történt.
A grafika a Remastered-ben szépen lett újradolgozva. A hangok, zenék, szinkronok mind tökéletesen illettek a játékhoz, magához a korhoz.
Jó volt. Kis nosztalgia. :)

fanta98 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

Megdöbbentett, hogy sokan nem szeretik ezt a részt. Pedig szerintem jó volt ez, bár tudom, hogy nem a legjobb.
Én szerettem Connort, meg az egész történetet. Talán nem volt a legpörgősebb, de nagyon tetszett az indiános sztori.

Victorious 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

Hát nem éppen a kedvencem.Régen volt mikor játszottam de talán a leggyengébb azok közül.A főszereplő Connor számomra nem volt szimpatikus,az irányítás sem volt valami jó,az meg hogy több mint fél órát kellett várni az end credit végére mert nem lehetett skippelni kikészített. A jelenbeli szál meg konkrétan irritált.

Master_Miller 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

Ha a második rész volt a legjobb, akkor ez a rész a legkiforrottabb. Nem keveset tesz hozzá az, hogy a kedvenc történelmi korszakomat dolgozza fel.

A játékmenetbe érdekes és élvezetes újításokat vezetett be, valamint a sorozatban először (és talán utoljára) nem fekete-fehéren mutatta be a Templomosokat, hanem árnyalta a képet, bemutatta a motivációikat amik más megvilágításba helyezték a szervezetüket.

Sajnos a jelenkori történet is lezárult ebben a részben, azóta csak vergődik a sorozat ezen része, látványosan nem tudtak mit kezdeni a folytatásokban ezzel. Remélem egyszer visszatérnek egy épkézláb, nagyívű sztorival.

A hozzá kapcsolódó könyv pedig egyenesen kötelező annak, aki szereti a 3. részt.

La_ra 
Assassin's Creed III (2012)

Assassin's Creed III (2012) videojáték

Connor roppantul unszimpatikus főhős volt benne, egyáltalán nem adta át az indiánok szellemét és eszméit, ráadásul éretlen és forrófejű volt.
A történet se maradt meg bannam igazán, a Desmond szál pedig annyira felesleges és idegesítő volt benne… ><


Hasonló játékok címkék alapján