Civilization (2010)

társasjáték 7
Játékidő: 180 perc · Játékosok száma: 2–4

Hogy mennyire civilizált az emberiség történelme, ami tele van különböző háborúkkal és mennyire civilizált ez a játék, ami szintén tartalmaz nem kevés hadakozást, azt nem a mi tisztünk eldönteni. Azt viszont tudjuk, hogy a számítógépes játékok hajnalán kiadott, azóta legendává vált, stratégiai… [tovább]

Képek 7

Hirdetés
Civilization (2010)

Más készítők
Kevin Wilson

Kedvencelte 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Civilization (2010)

Civilization (2010) társasjáték

Társasjátékfüggő vagyok, de itt inkább a számítógépes játékot játszanám. Nem rossz adaptáció, de az adaptáció volta meg is köti a tervezők kezét néhol. Játszható, bár a többségnek valószínűleg túlbonyolított darab.

10 hozzászólás
Rendbonto 
Civilization (2010)

Civilization (2010) társasjáték

Bár a PC játék annyira nem nyerte el a tetszésemet, a társas már jobban megfogott. Elsőre teljesen beszippantott, és nagyon élveztem a játékot. Később viszont, ahogy kiismertem magam, és láttam a lehetőségeket, úgy tapasztaltam, hogy kicsit el tud laposodni a játékmenet. Ez lehet azért volt így, mert ketten játszottunk.
Ettől függetlenül jól sikerült társasjáték, ami sok lehetőséget nyújt, de a nagy újrajátszhatóságában nem vagyok olyan biztos.

Diosz 
Civilization (2010)

Civilization (2010) társasjáték

Alapvetően tetszett, de nem volt rövid átrágni magunkat a szabályokon, és összetettsége miatt igen hosszúra sikeredett az első játék. Ettől függetlenül mindenképp érdemes még játszani vele, remélem fogunk is. Nem vagyok nagyon rutinos az ilyen típusú játékban, de érdekes volt. Kb a felénél kezdett körvonalazódni, mi is legyen a stratégiám. Nekem leginkább a csata volt bonyolult, érdemes kis táblázatba leírni a kártyák erejét és sebzését, főleg az első alkalommal.
Helyigényes, a fejlesztés kártyák piramis szerű kirakása plusz az esemény kártyák miatt, én volt hogy megfeledkeztem egy-két alkalommal az esemény kártyámról mert nem volt annyira szem előtt és nehezen láttam át, épp mik is az aktuális lehetőségeim. Első alkalommal ne péntek este üljetek neki :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján